Έλεγχοι που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά σπιτιού

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Η αγορά ενός σπιτιού είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και κάτι για το οποίο πρέπει να είστε περήφανοι – μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια για να εξοικονομήσετε μια κατάθεση για να αγοράσετε ένα ακίνητο. Και όταν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης και αγοράς, θα πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, για να βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως προετοιμασμένοι πριν μετακομίσετε.

Τα πράγματα που πρέπει να ρωτήσετε περιλαμβάνουν τον δημοτικό φόρο και τα λειτουργικά έξοδα, τυχόν επισκευές που μπορεί να χρειαστούν για παράδειγμα στο θέρμανση και ψύξηη κατάσταση των συσκευών – καθώς μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε καινούριες και πόσο είναι το τέλος χαρτοσήμου – αυτό μπορεί να είναι δαπανηρό εκτός και αν είστε αγοραστής για πρώτη φορά.

Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για την αγορά ακινήτων, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τον οδηγό μας για τους ελέγχους που πρέπει να κάνετε όταν αγοράζετε ένα σπίτι. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας δίνει μερικές συμβουλές που θα σας υποστηρίξουν κατά τη διαδικασία αγοράς σας.

Πόσο είναι ο φόρος του Συμβουλίου και τα έξοδα λειτουργίας;

Είτε αγοράζετε είτε ζείτε σε ενοικιαζόμενο σπίτι, θα πληρώνετε δημοτικό φόρο και θα έχετε μηνιαίο κόστος λειτουργίας. Το ποσό που πληρώνετε δημοτικός φόρος θα ποικίλλει, ανάλογα με την τοποθεσία του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε και την περιοχή του ακινήτου. Όταν ψάχνετε, φροντίστε να κάνετε την ερώτηση και να μάθετε ποιο είναι το κόστος λειτουργίας του ακατέργαστου μήνα. Έχοντας αυτό το νούμερο, θα είναι πιο εύκολο να κάνετε προϋπολογισμό και να ξέρετε αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να ζήσετε εκεί.

Ποια είναι η κατάσταση των συσκευών;

Κατά την προβολή, ελέγξτε πρώτα ποιες συσκευές θα συμπεριληφθούν όταν αγοράσετε. Μερικές φορές οι πωλητές θα θέλουν να πάρουν μαζί τους τις συσκευές τους, ειδικά αν τις έχουν αγοράσει πρόσφατα, για παράδειγμα, έναν νέο φούρνο. Μόλις το μάθετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την κατάσταση των συσκευών καθώς μπορεί να μην είναι πολύ καλές και ότι θα χρειαστεί να τις αντικαταστήσετε όταν μετακομίζετε, για παράδειγμα, ένα νέο ψυγείο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με τα στοιχεία που θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε και να προϋπολογιστείτε για αυτά καθώς πλησιάζει η ημέρα μετακίνησης. Άλλες αλλαγές που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε θα περιλαμβάνει νέα παράθυρα ή νέους φράχτες.

Πόσο θα είναι το τέλος χαρτοσήμου;

Το τέλος χαρτοσήμου είναι ένα τέλος που θα πληρώσετε κατά την αγορά ενός ακινήτου. Το ποσό του τέλους χαρτοσήμου θα ποικίλλει ανάλογα με το κόστος του ακινήτου και τη σύνδεσή του – μπορεί να είναι δωρεάν εάν είστε αγοραστής για πρώτη φορά και αγοράζετε σε μια συγκεκριμένη αξία, θα πρέπει να το επιβεβαιώσετε με τον κτηματομεσίτη. Ο κτηματομεσίτης σας θα μπορεί να σας συμβουλεύσει για το τέλος χαρτοσήμου, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτό το ποσό στην τιμή αγοράς σας. Όταν το μάθετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για άλλες χρεώσεις που ενδέχεται να χρεωθούν.

Υπάρχουν έλεγχοι που δεν έχουμε συμπεριλάβει και πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνουμε; Ποιες από τις παραπάνω συμβουλές βρήκατε πιο χρήσιμες; Πού σχεδιάζετε το νέο σας σπίτι και πόσο σύντομα σκοπεύετε να αγοράσετε; Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Εγκατάσταση και συντήρηση βαλβίδωνΖητήματα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση και τη συντήρηση βαλβίδων

Τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης Eavestrough GuardsΤα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης Eavestrough Guards στο σπίτι σας

Εργασίες βελτίωσης και συντήρησης σπιτιούΕργασίες βελτίωσης και συντήρησης σπιτιού που πρέπει να ελέγχετε κάθε χρόνο

Η ζωή στην ΤαϊλάνδηΖωή στην Ταϊλάνδη-Απολαύστε μια βόλτα στην παραλία!

Ο ευρύς κόσμος των αθλημάτων της Μπανγκόκ

Λάθη φροντίδας γκαζόν που πρέπει να αποφεύγετε7 λάθη φροντίδας γκαζόν που πρέπει να αποφύγετε αυτό το φθινόπωρο

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *