Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Το 2023 ήταν μια δίνη ενός έτους για μένα! Το πρόγραμμά μου εξερράγη από τη δουλειά και το πρόγραμμα της κόρης μας στο Marching Band ακολουθούμενο από το πρόγραμμα Indoor Percussion. Είχα τόσο υψηλούς στόχους να τελειώσω το σπίτι μου και να τα μοιραστώ όλα μαζί σας! Αλλά, δυστυχώς, ο χρόνος λειτούργησε εναντίον μου, και μετά βίας τελείωσα μερικά έργα! Ελπίζω πραγματικά φέτος να μπορέσω να ελέγξω μερικά μεγάλα έργα στο σπίτι μας. Αλλά, προς το παρόν, ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις στον ιστότοπο πέρυσι.

Αγαπημένα & Στιγμιότυπα – Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Πρωτεύουσα ανανέωση και οργάνωση ντουλάπας

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023Ενδιαφέρον γεγονός, το 2022 μια ανάρτηση οργανισμού είχε τις περισσότερες προβολές στον ιστότοπο. Και, το 2023, και πάλι μια ανάρτηση οργανισμού ήταν στην κορυφή των προβολών σελίδας! Μαζικά καθυστερημένη, η Πρωτεύουσα ανανέωση και οργάνωση ντουλάπας ήταν ένα έργο που χάρηκα πολύ που το είδα τελειωμένο! Δεν έχουν αλλάξει πολλά μέσα σε ένα χρόνο. Εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε τους οργανωτικούς κάδους για τα παπούτσια, τα κασκόλ, τις γραβάτες και τα επιπλέον είδη περιποίησης.

Ανανέωση βαφής τραπεζαρίας

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Πέρυσι άρχισα να ενημερώνω τη βαφή στο Τραπεζαρία σε ένα πιο ζεστό χρώμα για να δουλέψει πραγματικά με αυτό που υπήρχε ήδη στο σπίτι. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι το παντοτινό μου σπίτι. Επομένως, πρέπει να προσέχω να δουλέψω με το δάπεδο, το γρανίτη, το backsplash και το πέτρινο τζάκι. Φέτος θα μοιραστώ μια άλλη ενημέρωση στο Dining Room. Αυτή τη φορά, το τελείωμα ανανεώθηκε λίγο. Μείνετε συντονισμένοι για αυτήν την ανάρτηση τον Φεβρουάριο.

Σαλάτα σπανάκι φράουλα με dressing φράουλα

Σαλάτα σπανάκι φράουλα

Αυτό το απολαυστικό Σαλάτα σπανάκι φράουλα με dressing φράουλα είναι από τις αγαπημένες μου σαλάτες! Είναι απίστευτα αναζωογονητικό και έχει έναν τόνο γεύσης. Να είστε σε επιφυλακή για περισσότερες συνταγές φέτος. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέες για μένα συνταγές όταν έχω χρόνο να αφιερώσω στη διαδικασία.

Βεράντα και Μπροστινός Κήπος στα τέλη του καλοκαιριού

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Μια άλλη περιοχή του σπιτιού μου που τείνει να είναι δημοφιλής στους αναγνώστες μου είναι ο μπροστινός μου κήπος. ο Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος κέρδισε την 4η θέση για προβολές σελίδας. Τα Gardenias επιστρέφουν καλά μετά το τελευταίο πάγωμα. Παλαιότερα είχαν το μέγεθος των πυξάρι μου, αλλά έπρεπε να τα κόψουμε εντελώς για να τα σώσουμε. Και τα 5 εξακολουθούν να μεγαλώνουν όμορφα. Μόλις ξεπηδήσει η Άνοιξη, θα μοιραστώ τον μπροστινό κήπο για να δείτε την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Φθινοπωρινό τζάκι

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Ω, είχα τέτοια μεγαλεπήβολα σχέδια για το φθινοπωρινό ντεκόρ πέρυσι! Όμως, το πρόγραμμα είχε άλλα σχέδια για μένα. Λατρεύω όλα τα χρώματα στο δικό μου Φθινοπωρινό τζάκι από πέρυσι. Και, ξέρετε πόσο μου αρέσει το χρώμα!

Οικογενειακό Δωμάτιο Χριστούγεννα – 2023

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Με εξέπληξε ευχάριστα που μου Οικογενειακό Δωμάτιο Χριστουγέννων Η ανάρτηση μπήκε στην πρώτη δεκάδα, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν τη μοιράστηκα στο blog μέχρι τις 23/12! Κοιτάζοντας πίσω σε προηγούμενες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες, νομίζω ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου ντεκόρ μαντελιού που έχω ονειρευτεί ποτέ. Υπόσχομαι φέτος, θα έχω περισσότερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Μου έλειψε να περπατήσω μέσα στο σπίτι και να δω τα Χριστούγεννα διάσπαρτα.

Ενημέρωση Pantry – Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Η μεγιστοποίηση του αποθηκευτικού χώρου είναι το κλειδί στο όχι μικροσκοπικό, αλλά όχι μεγάλο ντουλάπι μου. Στην 7η θέση βρίσκεται Ενημέρωση Pantry – Προσθήκη χώρου αποθήκευσης. Επιτρέψτε μου να σας πω, αυτά τα ακρυλικά ράφια για τα μπαχαρικά μου είναι φανταστικά! Amazon για τη νίκη!

Τελευταίες τάσεις σε πάγκους και ντουλάπια από γρανίτη

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Μια μέρα, όταν αγοράσω το παντοτινό μου σπίτι, ή πραγματικά τον οίκο ευγηρίας μου, LOL, θα μου άρεσε η ευκαιρία να επιλέξω υλικά πάγκου καθώς και ντουλάπια και να το κάνω πραγματικά τη δική μου αισθητική. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα ήταν μάλλον αγχωτικό, αλλά και διασκεδαστικό. Η ποικιλία εκεί έξω είναι εκπληκτική και λίγο συντριπτική. Εάν σκέφτεστε μια αλλαγή, ελέγξτε το Τελευταίες τάσεις σε πάγκους και ντουλάπια από γρανίτη.

Τι υπάρχει στις τάσεις στις ανακαινίσεις σπιτιών

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Στην 9η θέση είναι μια ανάρτηση στο Τι υπάρχει στις τάσεις στις ανακαινίσεις σπιτιών. Αν είχα χρόνο, θα μπορούσα να κάνω μια μακρά, βαθιά βουτιά στις τάσεις στον κλάδο της ανακαίνισης σπιτιού.

Enhancing Curb Appeal: Hardscaping στοιχεία που κάνουν τη διαφορά

Αγαπημένα & Highlights - Κορυφαίες αναρτήσεις 2023

Το πιστεύω ακράδαντα συγκρατήσει την έκκληση δίνει τον τόνο στα σπίτια μας. Είμαι γοητευμένος από την ποσότητα των διαφορετικών hardscapes στην αγορά και τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν στο εξωτερικό των σπιτιών μας.

Αυτά για το 2023! Ελπίζω να σας άρεσε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις κορυφαίες αναρτήσεις στο The Dedicated House – Favorites & Highlights – Top Posts 2023.

Το σχέδιό μου για το 2024 είναι να συνεχίσω να εργάζομαι στο σπίτι δωμάτιο προς δωμάτιο και να το μετατρέψω σε ένα σπίτι που αγαπώ με οικονομικό προϋπολογισμό! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και που είστε τόσο υπέροχοι άνθρωποι! Η καλοσύνη σου με κυριεύει!

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Αποτελεσματικές Λύσεις ΚλιματισμούΑποτελεσματικές λύσεις κλιματισμού για το σπίτι σας

Οι μαθητές πετυχαίνουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους6 Πρακτικές προσεγγίσεις για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πουλήσετε το σπίτι σαςΠράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πουλήσετε το σπίτι σας

Σπίτι Ζωγραφική και ΚαιρόςΒάψιμο σπιτιών και καιρός: Στρατηγικές προσαρμοσμένες σε διάφορες περιοχές

Κατανοώντας τον κόσμο των επενδύσεων σε ακίνηταΚατανοώντας τον κόσμο των επενδύσεων σε ακίνητα: Κορυφαία στοιχεία που πρέπει να μάθετε

Υπηρεσία επισκευής ζημιών από νερόΠώς να βρείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία επισκευής ζημιών από νερό: Ένας οδηγός

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Ανάμεσα στον υπνάκο στη βεράντα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *