Αντικατάσταση στέγης Ωδείου - Ανυψώνοντας το Ωδείο σας

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Αντικαταστήστε τη στέγη της σέρας σας για απόλαυση όλο το χρόνο και για να δημιουργήσετε την αίσθηση της επέκτασης του σπιτιού σας. Επιπλέον, οι βελτιώσεις στη μόνωση θα το κρατήσουν πιο δροσερό το καλοκαίρι και πιο ζεστό το χειμώνα.

Οι γυάλινες στέγες φέρνουν άφθονο φυσικό φως, δημιουργώντας μια ευάερη ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο που κοσμούν. Όχι μόνο είναι εξαιρετικοί μονωτές, αλλά η εμφάνισή τους κάνει επίσης μια πιο ευχάριστη αισθητική από τις εναλλακτικές πολυανθρακικές.

Ποτήρι

Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ως μέρος ενός υπάρχοντος έργου ανακαίνισης ωδείου είτε ως νέου κατασκευαστικού έργου, με τις περισσότερες εγκαταστάσεις να απαιτούν λιγότερο χρόνο και να μην απαιτούν δομικές τροποποιήσεις από τις πολυανθρακικές στέγες. Τείνουν να είναι και λιγότερο δαπανηρά.

Οι γυάλινες στέγες ωδείων είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές από τις πολυανθρακικές, συμβάλλοντας στη μείωση των λογαριασμών θέρμανσης. Επιπλέον, αφήνουν άφθονο φως που δημιουργεί την αίσθηση περισσότερου χώρου και φωτεινότητας σε κάθε δωμάτιο. Η γυάλινη οροφή βοηθά επίσης στην ελαχιστοποίηση του θορύβου από εξωτερικές πηγές, καθώς οι σταγόνες βροχής μόλις και μετά βίας καταγράφονται μαζί της δημιουργώντας έναν ευχάριστο και γαλήνιο χώρο για να χαλαρώσετε.

Με βάση το γυαλί της επιλογής σας, η οροφή του κήπου σας μπορεί να είναι είτε φιμέ είτε επικαλυμμένη με χαμηλή εκπομπή εκπομπής (LE). Αυτό βοηθά στη διάσπαση των υπεριωδών ακτίνων μακρών κυμάτων και των υπέρυθρων ακτίνων βραχέων κυμάτων από τον ήλιο – διατηρώντας τον πιο δροσερό το καλοκαίρι και πιο ζεστό το χειμώνα.

Πολυανθρακικό

Οι στέγες θερμοκηπίου από πολυανθρακικό είναι από καιρό δημοφιλείς επιλογές στέγης, που συχνά χρησιμοποιούνται σε εμπορικές εφαρμογές, αλλά τώρα βρίσκουν περισσότερη χρήση ως οικιακές λύσεις. Οι ιδιότητές τους περιλαμβάνουν ότι είναι ισχυρά αλλά ελαφριά υλικά ικανά να αντέχουν τόσο σε χαμηλές θερμοκρασίες όσο και σε εξαιρετικά υψηλές, ενώ είναι εύκολο να εγκατασταθούν και διατίθενται σε μια σειρά χρωμάτων.

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο – τα ωδεία που βρίσκονται σε ηλιόλουστες περιοχές επωφελούνται πολύ από τη χρήση βινυλίου καθώς συμβάλλει στη μείωση της ποσότητας του φωτός που εισέρχεται, διατηρώντας τις θερμοκρασίες χαμηλότερες. Δυστυχώς, είναι λιγότερο κατάλληλο σε ψυχρότερες περιοχές, καθώς η αναποτελεσματική του μόνωση δεν μπορεί να κρατήσει τη θερμότητα μέσα. Ως αποτέλεσμα, οι λογαριασμοί ενέργειας πιθανότατα θα είναι σημαντικά υψηλότεροι.

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε μια στέγη θερμοκηπίου από πολυανθρακικό, είναι σημαντικό το φύλλο να προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία για να προστατεύει τα έπιπλα και τα υφάσματα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τα διαφανή πολυανθρακικά φύλλα προσφέρουν περισσότερο φυσικό φωτισμό, ενώ οι εκδόσεις μπρονζέ και οπάλιο προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Οι στέγες από πολυανθρακικό έχουν βελτιωθεί στη μεταφορά ενέργειας (ή στην τιμή U), αν και η απόδοσή τους εξακολουθεί να μην ταιριάζει με στερεές ή κεραμοσκεπές. Εξακολουθούν να χάνουν τη θερμότητα πιο γρήγορα, κάτι που θα μπορούσε να κάνει ένα θερμοκήπιο να αισθάνεται πολύ ζεστό κατά τη διάρκεια της ημέρας – ωστόσο, οι επαγγελματίες θα έχουν καλύτερη ιδέα για το τι είναι κατάλληλο για εσάς – οπότε επικοινωνήστε σήμερα:

All Season Conservatory Roofs – Shropshire
292 Maverick Business Park
Monkmoor Road
Shrewsbury
Shropshire
SY2 5TF

https://allseasonconservatoryroofs.co.uk/

https://www.facebook.com/ConservatoryRoofReplacementShrewsbury/

Αντικατάσταση στέγης Ωδείου

Πλακάκια

Επιλέγοντας ένθετα από γυαλί ή πολυανθρακικό θα προσθέσετε ένα επιπλέον στρώμα προστασίας, μειώνοντας τις διαρροές νερού. Αντικαθίστανται εύκολα εάν κάτι πάει στραβά και διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να συμπληρώσουν την υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού.

Μπορείτε να επιλέξετε από κεραμικά, πορσελάνινα και πήλινα πλακίδια όταν επιλέγετε πλακάκια ωδείου για στέγες. Ο πηλός είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή με πολλά χρώματα για να συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ενώ τα κεραμικά πλακίδια παρέχουν υψηλά επίπεδα αντοχής και πυροπροστασίας, ελαφρούς χρόνους εγκατάστασης και γρήγορη στεγανοποίηση – που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να γίνουν προσαρμογές για προσαρμογές θεμελίωσης ωδείων ή προσαρμογών απαιτούνται στα θεμέλιά τους. Οι στέγες UPVC αποδεικνύονται επίσης δημοφιλείς ως λύσεις συντήρησης χαμηλού κόστους που είναι στεγανές στις καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να προκύψουν διαρροές ή άλλες μορφές ζημιάς χάρη στα χαρακτηριστικά στεγανοποίησης που δοκιμάζονται δοκιμές στεγανότητας καιρού με ικανότητες στεγανότητας και στεγανότητα δοκιμασμένα πρότυπα στεγανοποίησης καιρικών συνθηκών, έτσι ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα διαρροής σε στέγες που εγκαθίστανται με την πάροδο του χρόνου – δημιουργώντας σιγουριά όσον αφορά την εξοικονόμηση κόστους και τη συντήρηση απαιτήσεις κατά την επιλογή επιλογών στέγης από αυτά τα τρία υλικά.

Σκυρόδεμα

Οι παραδοσιακές οροφές από σχιστόλιθο και πηλό απαιτούν πλαίσια για να τις συγκρατούν στη θέση τους, σε αντίθεση με τις περισσότερες σύγχρονο UPVC αντίστοιχες που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς. Εάν αποφασίσετε για μία από αυτές τις παραδοσιακές επιλογές για το έργο σας εγκατάστασης στέγης σε οροφή, βεβαιωθείτε ότι ο εγκαταστάτης σας είναι έμπειρος στην τοποθέτηση αυτών των τύπων στέγης – ίσως αξίζει ακόμη και να λάβετε προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε ένα με ανταγωνιστικές τιμές και ανώτερη ποιότητα εγκατάστασης.

Εάν αναβαθμίζετε ένα υπάρχον θερμοκήπιο και επιθυμείτε να συμμορφωθείτε με τους ισχύοντες κανονισμούς σχεδιασμού, μπορεί συνήθως να επιτρέπεται μια συμπαγής κεραμοσκεπή χωρίς να απαιτείται πολεοδομική άδεια, υπό την προϋπόθεση ότι καλύπτονται κυρίως τζάμια επιφάνειες. Ωστόσο, καλό είναι να επικοινωνήσετε πρώτα με το τμήμα σχεδιασμού του τοπικού σας συμβουλίου πριν προχωρήσετε στις κατασκευαστικές εργασίες.

Τα ωδεία χρησιμοποιούν συνήθως ένα σύστημα θεμελίωσης λωρίδων, που αποτελείται από μια τάφρο που σκάβεται στο επιθυμητό βάθος και στη συνέχεια γεμίζεται με σκυρόδεμα. Αφού κατασκευαστεί, θα καλυφθεί από μια αδιάβροχη μεμβράνη, παχιά μονωτικά στρώματα και τελικά ένα σύστημα διάστρωσης δαπέδου.

Ατσάλι

Η μόνωση της οροφής του κήπου σας θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσης, δημιουργώντας παράλληλα έναν ωφέλιμο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Το σύστημα αντικατάστασης οροφής Guardian μειώνει τη μεταφορά θερμότητας, βοηθώντας το σπίτι σας να παραμένει ζεστό το χειμώνα και πιο δροσερό το καλοκαίρι, καθώς και στη ρύθμιση της θερμοκρασίας μέσα στο θερμοκήπιό σας και στη μείωση της εξωτερικής ηχορύπανσης.

Οι κεραμοσκεπές και οι συμπαγείς στέγες ωδείων έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στην ιδιοκτησία σας, διατίθενται σε μια σειρά σχεδίων για να ανταποκρίνονται στις αισθητικές απαιτήσεις. Εάν το επιθυμείτε, οι στέγες των ωδείων μπορούν ακόμη και να διαθέτουν παράθυρα Velux για να προσθέσουν φως και ευάερα. Τα ανακυκλωμένα πολυμερή πλακάκια που αναπαράγουν τα παραδοσιακά πλακάκια από σχιστόλιθο ή σκυρόδεμα κάνουν την εγκατάσταση πιο γρήγορη χωρίς να αλλάζουν τα θεμέλιά τους – προσθέτοντας μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα!

Οι γυάλινες στέγες είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή για τα ωδεία, αλλά η μόνωση τους δεν κάνει το ωδείο σας άνετο όλο το χρόνο. Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας γυαλιού, υπάρχουν πλέον στέγες απόδοσης που βοηθούν στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Οι στέγες θερμοκηπίου από uPVC και αλουμίνιο διαθέτουν μονάδες διπλών υαλοπινάκων με πλήρωση αερίου αργού μεταξύ τους που κρατά τα πράγματα ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Καλύτερες υπηρεσίες αλλαγής λαδιών στο ΝτουμπάιΟι καλύτερες υπηρεσίες αλλαγής λαδιών στο Ντουμπάι για να λειτουργεί ομαλά ο κινητήρας σας

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να νοικιάσετε μια μονάδα αποθήκευσης σήμεραΓιατί πρέπει να σκεφτείτε να νοικιάσετε μια μονάδα αποθήκευσης σήμερα

Ενοικίαση σκουπιδιώνΓιατί η ενοικίαση κάδου είναι απαραίτητη για έργα ανακαίνισης σπιτιού

Συμβουλές για να βρείτε περιβάλλοντα φροντίδας ηλικιωμένων6 Συμβουλές για να βρείτε περιβάλλοντα φροντίδας ηλικιωμένων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Υποδεικνύει ότι τα υπέρθυρα των παραθύρων σας χρειάζονται αντικατάσταση5 σημάδια ότι τα υπέρθυρα των παραθύρων σας χρειάζονται αντικατάσταση

Πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια νικητήρια αυλήΠώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια κερδοφόρα αισθητική πίσω αυλής

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *