Αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας στην ακίνητη περιουσία

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Η σύγχρονη αγορά ακινήτων υπήρξε προκλητική για αγοραστές, πωλητές και μεσιτικα γραφεια. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός από άλλους πράκτορες που θέλουν να προσελκύσουν πελάτες, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να στραφείτε στην τεχνολογία για να αποκτήσετε πλεονέκτημα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές τεχνολογικές λύσεις με απίστευτες εφαρμογές για ακίνητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεχωρίσετε. Από την εικονική πραγματικότητα έως την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ που λειτουργεί στα παρασκήνια, ελέγξτε τις καλύτερες σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας στον τομέα των ακινήτων για να βοηθήσετε τους πράκτορες να παραμείνουν μπροστά.

Εικονική πραγματικότητα και 3D περιηγήσεις

Η εικονική πραγματικότητα (VR) θεωρείται συχνά ως τεχνολογία για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας – συγκεκριμένα βιντεοπαιχνίδια – αλλά υπάρχει μια σειρά από πρακτικές, λιγότερο εντυπωσιακές εφαρμογές που τείνουν να πετούν κάτω από το ραντάρ.

Στα ακίνητα, το VR μπορεί να βοηθήσει τους πράκτορες να δημιουργήσουν μια καθηλωτική, προσωπική εμπειρία σκηνικά σπίτια και ιδιότητες εξ αποστάσεως αντί να βασίζεστε σε φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τα ακίνητα, καθώς οι πράκτορες μπορεί να αισθάνονται περιορισμένοι στις τοπικές αγορές και στην πελατεία τους. Το VR σάς επιτρέπει να διευρύνετε την αγορά σας και να εξυπηρετήσετε πελάτες που αναζητούν ακίνητα εκτός της γεωγραφικής τους περιοχής.

Στο παρελθόν, τα ακίνητα χρησιμοποιούσαν εικόνες και βίντεο για να βοηθήσουν τους αγοραστές να δουν τα ακίνητα και να φανταστούν τον εαυτό τους εκεί, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται πραγματικά με το πραγματικό. Μια 3D αναλυτική παρουσίαση είναι όσο πιο κοντά στην πραγματική, έτσι οι αγοραστές μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν και να κλείσουν ραντεβού για να δουν αυτοπροσώπως ένα ακίνητο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ενώ η πιο συνηθισμένη χρήση της εικονικής πραγματικότητας είναι οι εικονικές περιηγήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τους αγοραστές να οραματιστούν ένα σταθεροποιητικό επάνω μέρος μετά ανακαινίσεις μπάνιουαναβαθμίσεις κουζίνας και άλλα έργα ανακαίνισης σπιτιού όπως ο εξωραϊσμός ή η σκληρή διαμόρφωση. Εάν δεν μπορούν να δουν οι ίδιοι τις δυνατότητες, το VR μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα.

Λογισμικό CRM για διαχείριση πελατών

Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός στα ακίνητα. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κοινό οι επιτυχημένοι κτηματομεσίτες είναι η ικανότητά τους να φέρνουν νέους πελάτες και να καλλιεργούν μακροχρόνιες σχέσεις. Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι καθώς αυξάνεται η πελατειακή βάση, είναι πιο δύσκολο για αυτούς να παρέχουν εξατομικευμένη προσοχή στους πελάτες τους και να τείνουν στις ανάγκες τους.

Σε τελική ανάλυση, θα μπορούσε να σημαίνει ότι χάνετε παλιούς πελάτες για να φέρετε νέους ή αφιερώνετε όλους τους πόρους σας για να διατηρήσετε τους τρέχοντες πελάτες χωρίς να προσελκύετε νέους πελάτες που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να επιβιώσει μακροπρόθεσμα.

Εκεί μπορεί να βοηθήσει η διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM). Αυτές οι πλατφόρμες βοηθούν τους κτηματομεσίτες να ενοποιήσουν και να οργανώσουν τις πληροφορίες και την επικοινωνία των πελατών τους σε μια κεντρική, διαισθητική πλατφόρμα για μια ενιαία πηγή αλήθειας. Είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε τις επικοινωνίες, τις προθεσμίες και τα αρχεία πελατών, κάνοντας τις συμφωνίες, τις επακόλουθες ενέργειες και άλλα ζωτικά μέρη της σχέσης αντιπροσώπου-πελάτη.

Επιπλέον, οι πλατφόρμες CRM χρησιμοποιούν συχνά τεχνολογία ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να συνδέσετε την πλατφόρμα με άλλες υπηρεσίες cloud, όπως ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, τηλεδιάσκεψη, email και άλλα. Όλες οι αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες καταγράφονται από το CRM, κρατώντας σας ενήμερους και ενήμερους.

Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να ικανοποιήσετε τον πελάτη σας, αλλά βοηθάει όταν έρθει η ώρα να κλιμακώσετε. Το να ξοδεύετε χρόνο αναζητώντας λεπτομέρειες σε πολλαπλές πλατφόρμες ή συστήματα διαχείρισης είναι χρονοβόρο, ειδικά όταν δημιουργείτε τη βάση πελατών σας, αλλά τα CRM τα κρατούν όλα σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος.

Εργαλεία και πλατφόρμες αυτοματισμού μάρκετινγκ

Όλες οι επιχειρήσεις, αλλά ιδιαίτερα οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες, όπως τα ακίνητα, πρέπει να εξισορροπούν προσεκτικά την απόκτηση πελατών με τη διατήρηση πελατών. Είναι πιο οικονομικό να κρατάτε τους τρέχοντες πελάτες ευχαριστημένους, αλλά μπορεί να είναι χρονοβόρο. Χρειάζεστε επίσης μια εισροή νέων πελατών για να ευδοκιμήσετε, ειδικά εάν η αγορά σας είναι κυρίως αγοραστές κατοικιών.

Λοιπόν, πώς ξέρετε εάν θα αφιερώσετε τον χρόνο σας και τα χρήματα μάρκετινγκ για την καλλιέργεια των σημερινών πελατών σας ή την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου πελατών σας; Εκεί μπαίνουν οι πλατφόρμες αυτοματισμού μάρκετινγκ. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το χρόνο σας για να φροντίζετε τους τρέχοντες πελάτες, ενώ παράλληλα αυτοματοποιείτε μεγάλο μέρος της παραγωγής δυνητικών πελατών σας για να διατηρείτε μια σταθερή ροή νέων πελατών.

Οπλισμένοι με μια μεγάλη γκάμα πλατφορμών αυτοματισμού, μπορείτε να προγραμματίσετε τα πάντα, από αναρτήσεις ιστολογίου έως ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης έως ενημερωτικά δελτία σε ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα – ακόμη και μήνες νωρίτερα. Χρησιμοποιήστε τον αργό σας χρόνο για να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας, στη συνέχεια ορίστε την και ξεχάστε την.

Οι πλατφόρμες αυτοματισμού μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν και να στείλουν στοχευμένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητες drip για να προσελκύσουν εκ νέου τους κρύους υποψήφιους και να τους μετακινήσουν περαιτέρω στη διοχέτευση. Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων σελίδων καταχώρισης ιστοτόπων και φυλλαδίων που μπορείτε να αυτοματοποιήσετε για να κλιμακώσετε τις λειτουργίες σας και να επεκτείνετε την έκθεσή σας με διαχειρίσιμη ανάπτυξη.

Αναλύσεις βάσει δεδομένων

Ουσιαστικά κάθε επιχείρηση χρειάζεται να αξιοποιήσει τη δύναμη των δεδομένων της για να ευδοκιμήσει. Στα ακίνητα, τα οποία μπορεί να είναι μια ευμετάβλητη αγορά με πολλές τάσεις και διακυμάνσεις της αγοράς που μπορούν να επηρεάσουν τις αγοραστικές συμπεριφορές. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο να πλοηγηθείτε στην αγορά και να παραμείνετε μπροστά.

Τα εργαλεία συλλογής και ανάλυσης δεδομένων μπορεί να είναι τεράστια βοήθεια. Αυτά τα εργαλεία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με μοτίβα περιήγησης και αγοράς πελατών, αξίες εγχώριας αγοράς, ανταγωνιστικά σημεία τιμών καταχώρισης, ανερχόμενες περιοχές και άλλα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε ευκαιρίες για κέρδη σε διαφορετικά τμήματα.

Οι πλατφόρμες ανάλυσης δεδομένων βοηθούν επίσης τους πράκτορες να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους. Μπορείτε να συνεργαστείτε με τους πελάτες σας για να προσδιορίσετε το καλύτερη στιγμή για να πουλήσουν το σπίτι τουςπώς να κάνουν κινήσεις για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου ακινήτων τους και πότε να αρχίσετε να ψάχνετε για νέα ακίνητα. Με αυτό το επίπεδο γνώσης και διαφάνειας, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο και τους πόρους σας παρέχοντας παράλληλα καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση στους πελάτες.

Χρησιμοποιήστε εργαλεία τεχνολογίας προς όφελός σας στην ακίνητη περιουσία

Η αγορά ακινήτων μπορεί να είναι δύσκολη ακόμα και τις καλύτερες μέρες της, όση εμπειρία κι αν έχετε. Οι κτηματομεσίτες που επιμένουν και πετυχαίνουν είναι αυτοί με κάποια προνοητική σκέψη, η οποία μπορεί να προέλθει από την αξιοποίηση νέων τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να αυτοματοποιήσουν, να εξορθολογίσουν και να ενισχύσουν διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης. Η χρήση των εργαλείων αυτής της λίστας μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε στους πελάτες σας καλύτερες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα κερδίζετε τον εαυτό σας.

Πληροφορίες συγγραφέα

Όνομα συγγραφέα: Michael Alladawi

Βιογραφικό συγγραφέα:

Michael Alladawi, Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής της Αναβίωσε το Real Estate, είναι ένας βετεράνος ακίνητης περιουσίας στη Νότια Καλιφόρνια με αποδεδειγμένο ιστορικό ως οικοδόμος, επενδυτής και σεβαστός βατραχοπέδιλος. Ο Michael δημιούργησε το Revive Real Estate για να μοιραστεί τις γνώσεις του στον κλάδο και να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους όταν πουλάνε τα σπίτια τους. Το πάθος του Michael για τη δουλειά του είναι τόσο μεγάλο όσο και η επιθυμία του να δημιουργήσει μόνιμες συνεργασίες. Για τον Michael, όλα εξαρτώνται από την αξία που προσφέρει κανείς, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις σχέσεις της ζωής.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Εκπαίδευση με ΦυσικοθεραπευτήΑθλητική Αριστεία: Πώς η προπόνηση με έναν φυσικοθεραπευτή μπορεί να βελτιώσει την απόδοση

Τα μεγαλύτερα έξοδα κατοικίαςΤα μεγαλύτερα έξοδα σπιτιού — Και πώς να τα μειώσετε

πετσετομπουρνούζια υψηλής ποιότηταςΕξερευνώντας τους κορυφαίους προμηθευτές μπουρνούζι 5 για απόλυτη άνεση

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε το δικό σας ακίνητο;Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε το δικό σας ακίνητο;

Γιατί πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία αφαίρεσης δέντρων;Γιατί πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία αφαίρεσης δέντρων;

Συμβουλές για την ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιούΣυμβουλές για την ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιού

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *