Βελτιώνοντας την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Μπορεί να είστε πολυάσχολος άνθρωπος και να έχετε αναβάλει έργα στο σπίτι στο παρελθόν. Ωστόσο, εάν θέλετε να απολαύσετε περισσότερο το σπίτι σας, τότε είναι σημαντικό να κάνετε ενημερώσεις τακτικά.

Μπορείτε να ξεκινήσετε συγκεντρώνοντας μερικές προτάσεις για το τι μπορείτε να κάνετε στην ιδιοκτησία σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε αυτά τα έργα σε σειρά προτεραιότητας και να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό για το καθένα. Ξεκινήστε αναθεωρώντας έξι ιδέες για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας.

Ενημερώστε το σαλόνι

Πιθανότατα περνάτε πολύ χρόνο στο σαλόνι σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες ή ως χώρο για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες. Επομένως, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και ενέργεια για να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο. Σκεφτείτε να ντύσετε τα παράθυρά σας προσθέτοντας κουρτίνες και απλώνοντας πολύχρωμα χαλιά. Μπορεί επίσης να θέλετε να κρεμάσετε μερικά έργα τέχνης στους τοίχους και να συμπεριλάβετε μερικά μαξιλάρια και ριχτάρια. Είναι σημαντικό το δωμάτιο να είναι σε άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη θέρμανση ή την ψύξη σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία υπηρεσία hvac για να βγείτε έξω και να ρίξετε μια ματιά στη μονάδα σας. Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν τις κατάλληλες διορθώσεις, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο άνετο οικιακό περιβάλλον και σαλόνι για να απολαύσετε.

Βελτιώστε τον Φωτισμό

Μια άλλη ιδέα για τη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του σπιτιού σας είναι να ενισχύστε τον φωτισμό. Το να έχετε κατάλληλες λύσεις φωτισμού είναι μια ευκαιρία να τονώσετε τη διάθεσή σας και να δημιουργήσετε ένα πιο άνετο σπίτι για να ζήσετε. Τραβήξτε όσο περισσότερο φυσικό φως μπορείτε κατά τις ώρες της ημέρας. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να προσθέσετε έναν φεγγίτη σε ένα μπάνιο στον επάνω όροφο, για παράδειγμα. Περιηγηθείτε και αντικαταστήστε παλιά φωτιστικά και καλύμματα με πιο σύγχρονες λύσεις. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε να βάλετε σε στρώσεις τον φωτισμό σας σε όλο το σπίτι σας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βάλετε μερικά φώτα σε διακόπτες dimmer και να τοποθετήσετε πολλά κεριά και λάμπες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν αρχίσουν οι βραδινές ώρες.

Επικεντρωθείτε στην είσοδο

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στο σπίτι σας. Επομένως, είναι σημαντικό να εστιάσετε τις προσπάθειές σας στη βελτίωση του χώρου του φουαγιέ. Βάψτε την μπροστινή πόρτα με ένα ελκυστικό χρώμα και σκεφτείτε να κρεμάσετε καθρέφτες και έργα τέχνης σε αυτόν τον χώρο. Μπορεί επίσης να θέλετε να τοποθετήσετε μικρά έπιπλα, όπως έναν πάγκο και να απλώσετε ένα πολύχρωμο χαλί. Σκεφτείτε να φέρετε μερικά στοιχεία της φύσης, όπως να τοποθετήσετε φυτά στο χώρο του φουαγιέ. Θα είναι επίσης ωφέλιμο να εγκαταστήσετε ένα σύγχρονο φωτιστικό που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εντυπωσιακό σημείο εστίασης.

Clean & Declutter

Βελτιώστε την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας διατηρώντας την ιδιοκτησία σας καθαρή και χωρίς ακαταστασία. Θα είναι χρήσιμο να ακολουθείτε ένα τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να συμβαδίζετε με αυτή τη σημαντική εργασία. Πηγαίνετε δωμάτιο με δωμάτιο και αφαιρέστε τη συσσώρευση βρωμιάς και βρωμιάς. Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε βαθύ καθαρισμό με την αλλαγή των εποχών. Περάστε από τα υπάρχοντά σας και κρατήστε μόνο τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε και αγαπάτε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να απαλλαγείτε από αντικείμενα που απλώς πιάνουν χώρο. Ένα καθαρό και χωρίς ακαταστασία σπίτι θα είναι ένα χαρούμενο σπίτι και είναι ένας τρόπος να τονώσετε τη διάθεσή σας. Δεν θα χρειαστεί να κοιτάζετε τα χάλια όλη μέρα και μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο τους χώρους σας.

Εφαρμόστε φρέσκο ​​χρώμα στους τοίχους

ΕΝΑ φρέσκο ​​παλτό χρώματος μπορεί να βοηθήσει πολύ στη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του σπιτιού σας. Είναι ένα έργο με το οποίο μπορεί να θέλετε να ασχοληθείτε μόνοι σας, εάν έχετε κίνητρο και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μεταμορφώσετε τους χώρους σας χρησιμοποιώντας μπογιά. Για παράδειγμα, μπορείτε να τολμήσετε σε έναν χώρο όπως η τραπεζαρία ή να προσθέσετε έναν τοίχο με έμφαση στην κρεβατοκάμαρά σας. Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε μια πιο ουδέτερη παλέτα στους κύριους χώρους διαβίωσης του σπιτιού σας. Εάν έχετε ξύλινη επένδυση, τότε ίσως να θέλετε επίσης να το βάψετε λευκό για να δημιουργήσετε ένα πιο μοντέρνο περιβάλλον στο σπίτι.

Δημιουργήστε μια όαση πίσω αυλής

Θα θέλετε να περάσετε χρόνο έξω όταν ο καιρός συνεργάζεται. Βελτιώστε την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας δημιουργώντας ένα όαση πίσω αυλής για να απολαύσετε. Φτιάξτε έναν χώρο ψησίματος και ψυχαγωγίας με άνετα έπιπλα και κρεμάστε μερικά φωτάκια. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε να φυτέψετε έναν κήπο και να καλλιεργήσετε το δικό σας φαγητό. Εάν θέλετε πρόσθετο απόρρητο, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε έναν φράχτη ή να αποκτήσετε μια πέργκολα.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Η σημασία των τακτικών ελέγχων ακινήτωνΗ σημασία των τακτικών επιθεωρήσεων ιδιοκτησίας: Μια προοπτική συντήρησης

Διατήρηση υψηλής ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου4 Συμβουλές για τη διατήρηση υψηλής ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου στο σπίτι

Πράγματα που πρέπει να επιθεωρήσετε όταν αγοράζετε ένα σπίτιΦτιάξτε τη στέγη σας εύκολα ακολουθώντας αυτές τις πρακτικές συμβουλές

Λάθη που πρέπει να αποφεύγονται για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώωνΤα κορυφαία 7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων

Ο ρόλος των επαγγελματικών υπηρεσιών στέγηςΔιατήρηση ιστορικών κατοικιών: ο ρόλος των επαγγελματικών υπηρεσιών στέγης

Πώς να μεταμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώροΠώς να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο σε πολυτελή όαση

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *