Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Πριν προχωρήσουμε σε όλα τα πράγματα για το Φθινόπωρο, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη βεράντα του καλοκαιριού και τον μπροστινό κήπο μου. Επιπλέον, έχω μια ενημέρωση για τους πέντε θάμνους γαρδένιας που νόμιζα ότι χάθηκαν στο τελευταίο πάγωμα που είχαμε.

Όπως μπορείτε να δείτε, η μπροστινή βεράντα είναι αρκετά μικροκαμωμένη, οπότε πρέπει να προσέχω να μην τη γεμίσετε με πάρα πολλά αντικείμενα. Επίσης, η HOA στη γειτονιά μας έχει έναν κανόνα ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα τέσσερα δοχεία ζαρντινιέρης στη βεράντα και στον μπροστινό κήπο. Μακάρι να επιτρέψουν περισσότερα, γιατί θα ήταν υπέροχο να χρησιμοποιήσουμε φυτά και λουλούδια δοχείων για να γεμίσουμε τα κενά στον εξωραϊσμό.

Έτσι, έχω δύο στην μπροστινή βεράντα με μερικά καλοκαιρινά λουλούδια ακόμα να ανθίζουν μακριά. Όταν μεταβούμε επίσημα στο Φθινόπωρο, σκοπεύω να αντικαταστήσω αυτά με πιο παραδοσιακά φθινοπωρινά λουλούδια για να αναδείξω τους πλούσιους ζεστούς τόνους του φθινοπωρινού στεφανιού μου που θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο.

Αγόρασα το χαλάκι πόρτας από την Frontgate φέτος. Η λαστιχένια μπορντούρα είναι φανταστική. Θα κρατήσει το χαλί από το διαχωρισμό με τη φθορά. Το στεφάνι που έχω εδώ και μια-δυο σεζόν. Δεν είμαι σίγουρος από πού το αγόρασα… ίσως το Grandinroad.

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Ακριβώς μέσα στη βεράντα, κρεμάσαμε αυτή τη γλυκιά πλακέτα με την ημερομηνία του γάμου μας.

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία για να μπορείτε να δείτε τις νέες φυτεύσεις που βάλαμε στη λωρίδα ενός παρτέρι. Ξεθάψαμε τα πάντα από αυτό το κρεβάτι και αντικαταστήσαμε το σωλήνα αποστράγγισης νερού από την υδρορροή. Και, έκπληξη, υπήρχε ένα φίδι που ζούσε στο σωλήνα!! Ο Γκρεγκ κατάφερε να κάνει το φίδι να μετακινηθεί προς τα κάτω προς την πλωτή οδό που βρίσκεται πίσω από το σπίτι μας χωρίς πολύ τραύμα στο φίδι. Εγώ από την άλλη, δεν χάρηκα που είδα ένα φίδι στον μπροστινό μας κήπο!

Εντάξει, πίσω στον κήπο. Στην άκρη του μικρού κήπου, φυτέψαμε ένα πυξάρι που θα το πλάσω στρογγυλό μόλις γίνει λίγο μεγαλύτερο. Φυτέψαμε και μερικές φτέρες αλεπού. Λατρεύω το λαμπερό πράσινο χρώμα αυτών! Προσθέτουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και ποικιλία στο μικρό μας εξοχικό κήπο.

Προηγούμενο Spring Front Garden

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από μια περασμένη Άνοιξη. Δεξιά, υπήρχαν ψηλά χόρτα που υπήρχαν εδώ από τότε που χτίστηκε το σπίτι. Δεν είναι καλό να έχουμε γρασίδι δίπλα στο θεμέλιο, συν ότι υπήρχαν αγριόχορτα που τα βγάζαμε συνέχεια. Έτσι, αποφασίσαμε να σκάψουμε τα πάντα εντελώς σε αυτό το μικρό κρεβάτι.

Επίσης, σε αυτήν την εικόνα, μπορείτε να δείτε τέσσερις από τους θάμνους γαρδένιας που ήταν πολύ όμορφοι και εξαιρετικά αρωματικοί όταν άνθιζαν. Αλίμονο, δεν μοιάζουν καθόλου έτσι σήμερα.

Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να δείτε τα χόρτα σε αυτό το μικρό τμήμα στα αριστερά των γκαράζ.

Μπροστινός κήπος αργά το καλοκαίρι

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού

Παρακάτω, φαίνονται τα φυτά που αντικατέστησαν τα χόρτα. Προτιμώ αυτό πολύ καλύτερα από το να πρέπει να κόβω το γρασίδι κάθε μήνα και να παλεύω με τα ζιζάνια που φύτρωναν μέσα στο γρασίδι. Κατασκοπεύω μερικά μικρά ζιζάνια που περνούν από το τούβλο. Η φύση πάντα βρίσκει τον τρόπο!

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Στην παρακάτω εικόνα, θα παρατηρήσετε ότι αντικαταστήσαμε μερικά από τα πάνελ της γκαραζόπορτας μας και βάφαμε και τις δύο πόρτες ώστε να ταιριάζουν με την επένδυση και το σύστημα υδρορροής. Δώσαμε επίσης στο υλικό της άμαξας μια νέα στρώση μαύρης μπογιάς. Στο μακρινό παρτέρι, μπορείτε να δείτε τους θάμνους της γαρδένιας να επιστρέφουν! Είναι μικροσκοπικά, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που επέζησαν από την τελευταία κατάψυξη. Προσθέσαμε επίσης ζαρντινιέρες στην κορυφή του τοίχου της πτέρυγας.

Λατρεύω τον μικρό μας πέτρινο τοίχο και τον πεζόδρομο με επένδυση από τούβλα! Είναι τόσο τέλεια εξοχική κατοικία. Πρέπει να δώσουμε στην πέτρα και το τούβλο ένα καλό καθάρισμα και να τα ρυθμίσουμε. Αλλά, ήταν πολύ ζεστό για να γίνει κάτι από αυτά. Σκοπεύω να το κάνω στις αρχές της επόμενης Άνοιξης.

Περιμένω μέχρι τα Γαρδένια να επιστρέψουν στο σωστό μέγεθος πριν φυτέψω οτιδήποτε άλλο. Θα γεμίσουν όμορφα τον χώρο, αλλά θα αφήσουν αρκετό χώρο δίπλα στην πέτρα για να φυτέψουν μια σειρά από λουλούδια εποχής.

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Υπάρχουν τρεις θάμνοι Azalea ακριβώς κάτω από το παράθυρο. Ήταν τόσο όμορφες όταν άνθισαν, αλλά μου έλειπε να τις φωτογραφίζω. Πρέπει να τους ξεκεφαλίσω και να τους ταΐσω ώστε να περάσουν καλά στο Φθινόπωρο.

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Λατρεύω τις λεπτομέρειες στις ζαρντινιέρες! Τόσο όμορφο. Μόλις βγουν τα λουλούδια του Φθινοπώρου, θέλω να προσθέσω μερικά στις ζαρντινιέρες για να του δώσω ένα χρυσό χρώμα.

Βεράντα στα τέλη του καλοκαιριού και μπροστινός κήπος

Ελπίζω να απολαύσατε τη μικρή περιήγηση στη βεράντα του καλοκαιριού και στον μπροστινό κήπο μας. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτός ο χειμώνας είναι λίγο πιο ευγενικός, αλλά έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρύο.

Αυτήν τη στιγμή, εργάζομαι για τη δημιουργία κάποιων λαμπτήρων που αγόρασα. Έχουν σχέδιο French Country αλλά βάφτηκαν σε μια αίσθηση αγροικίας. Έτσι, αποφάσισα ότι χρειάζονταν μια αναμόρφωση. Σίγουρα θα τα μοιραστώ μόλις τελειώσουν και έχω βρει το σημείο που νομίζω ότι πρέπει να πάνε.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Ρυθμίστε τον απόλυτο χώρο εργασίας DIYΠώς να ρυθμίσετε τον απόλυτο χώρο εργασίας DIY των ονείρων σας

Μετακόμιση Πλήρους ΕξυπηρέτησηςΚορυφαίοι 5 λόγοι για να σκεφτείτε μια εταιρεία μετακόμισης πλήρους υπηρεσίας για τη μετακόμισή σας

Τοποθέτηση ακουστικής μόνωσης6 Συμβουλές για την εγκατάσταση ακουστικής μόνωσης στο σπίτι σας

Εμπορικές τάσεις ζωγραφικήςΕμπορικές τάσεις ζωγραφικής που πρέπει να παρακολουθήσετε το 2023

Αναβάθμιση του Τζακιού σαςΑναβάθμιση του τζακιού σας: Βελτίωση αποτελεσματικότητας και αισθητικής

5 Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει να ακολουθήσετε5 Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει να ακολουθήσετε

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Ανάμεσα στον υπνάκο στη βεράντα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *