Γιατί το Βόρειο Αϊντάχο είναι ο ονειρεμένος προορισμός για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ξεπεραστεί από εργοστάσια, κτίρια γραφείων, καταστήματα, βενζινάδικα και άλλες επιχειρήσεις. Σπίτια και πολυκατοικίες ξεπροβάλλουν παντού. Η λίγη γη που έχει απομείνει είναι να στρωθεί για να χτιστούν δρόμοι για να φτάσουν οι άνθρωποι σε όλα αυτά τα μέρη. Οι ανοιχτοί χώροι λιγοστεύουν και αυτό σίγουρα δεν είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου. Σε τελική ανάλυση, είναι σαν να έχουν απομείνει ελάχιστα από τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους για να απολαύσετε πραγματικά σε αυτό το σημείο.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μέρη που δεν έχουν καταναλωθεί πλήρως από την αστική ανάπτυξη. Το βόρειο Αϊντάχο είναι μεταξύ αυτών. Σίγουρα, έχει πολλές επιχειρήσεις. Οι ευκαιρίες για απασχόληση, ψώνια και φαγητό είναι άφθονες. Υπάρχει άφθονη ψυχαγωγία για ζευγάρια, οικογένειες, συνταξιούχους και όλους τους άλλους. Θα βρείτε επίσης μια σειρά από ακίνητα στο βόρειο Αϊντάχο προς πώληση. Πέρα από όλα αυτά, η περιοχή εξακολουθεί να είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για τους λάτρεις της υπαίθρου με ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση της ομορφιάς και του ενθουσιασμού της φύσης. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους.

Υπέροχος Καιρός

Για ένα, το Βόρειο Αϊντάχο έχει ωραίος καιρός για να απολαύσουν όλοι. Το καλοκαίρι, η περιοχή είναι ζεστή, ξηρή και ηλιόλουστη. Αν και υπάρχει μια συγκεκριμένη ποσότητα υγρασίας, δεν θυμίζει σε τίποτα τον καταπιεστικά βαρύ αέρα του Νότου και ορισμένων άλλων περιοχών. Ούτε γίνεται τόσο υπερβολικά ζεστό όσο σε ορισμένες περιοχές. Στην πραγματικότητα, οι 86 βαθμοί Φαρενάιτ είναι το τυπικό υψηλό. Αν και η θερμοκρασία μερικές φορές ξεπερνά τους 90, αυτό δεν είναι ο κανόνας του καλοκαιριού.

Όταν κυλάει ο χειμώνας, οι θερμοκρασίες αλλάζουν. Τα ακραία χαμηλά μπορεί να κυμαίνονται στη δεκαετία του ’20, που είναι αρκετά κρύο, αλλά δεν είναι απαραίτητα τόσο κρύο όσο είναι στην πραγματικότητα. Αν αγαπάτε το χιόνι, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα υπέροχο μέρος για να αποκαλέσετε σπίτι. Οι μέσες χιονοπτώσεις στην περιοχή κυμαίνονται από περίπου 40 έως 70 ίντσες ανάλογα με το έτος και πού βρίσκεστε στο Βόρειο Αϊντάχο. Αυτό είναι απλώς μια πρόχειρη εκτίμηση, όμως. Κάποια χρόνια δεν βλέπουν σχεδόν τόσα πολλά.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εποχών, θα δείτε εξίσου όμορφο καιρό. Το φθινόπωρο, η περιοχή πλημμυρίζει με υπέροχα πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα και χρυσά. Τα φύλλα συνήθως αρχίζουν να αλλάζουν τον Οκτώβριο. Η άνοιξη ζωντανεύει με υπέροχο πράσινο φύλλωμα και λουλούδια. Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει ακόμα άφθονο φυσικό τοπίο γύρω για να αναδείξει πλήρως όλα αυτά τα θαύματα. Ο καιρός του είναι εξίσου διαφορετικός με κάποια από τα άλλα δυνατά του κοστούμια.

Τοπία που κόβουν την ανάσα

Μια άλλη πτυχή που προσελκύει τους ανθρώπους στο Βόρειο Αϊντάχο είναι το μαγευτικό τοπίο της περιοχής. Οι δασώδεις περιοχές αφθονούν με πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και πεζοπορίας για να περάσετε το χρόνο σας. Θα μπορούσατε να περάσετε ώρες απλώς περιπλανώμενοι στο δάσος και θαυμάζοντας την ομορφιά και την ειρήνη τους. Σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, ειδικά το φθινόπωρο με όλα τα πολύχρωμα φύλλα να σε περιβάλλουν.

Λίμνες και ποτάμια είναι επίσης άφθονα στην περιοχή. Οι λίμνες Pend Oreille και Coeur d’Alene καθώς και οι λίμνες Priest, Fernan, Hauser και Hayden είναι μόνο μερικές από αυτές. Όταν ο καιρός είναι ζεστός, μπορείτε να κολυμπήσετε, να ψαρέψετε και να απολαύσετε πολλά θαλάσσια σπορ σε αυτές τις τοποθεσίες. Το Spirit Lake και το Twin Lakes είναι μερικές φορές ιδανικά για πατινάζ στον πάγο το χειμώνα. Οι καταρράκτες και τα ποτάμια είναι επίσης μέρος της εικόνας. Φυσικά, τα βουνά του Βόρειου Αϊντάχο δεν πρέπει να αγνοηθούν. Είναι απολύτως εκπληκτικά από απόσταση και ακόμα πιο εκπληκτικά από κοντά.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Λαμβάνοντας υπόψη τα φυσικά τοπικά τοπία σε όλη την ομορφιά και την ποικιλομορφία τους, υπάρχουν αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες για να απολαύσετε στο Βόρειο Αϊντάχο. Όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ που αναφέρθηκαν προηγουμένως, υπάρχουν καγιάκ, κανό, κολύμπι, βόλτες με σκάφος, θαλάσσιο σκι, κωπηλασία και πολλές άλλες επιλογές στη διάθεσή σας. Εάν υπάρχει μια δραστηριότητα με βάση το νερό που απολαμβάνετε, είναι πιθανό να τη βρείτε. Για όσους αναζητούν την περιπέτεια, το ράφτινγκ στο λευκό νερό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η περιοχή είναι επίσης ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους ψαράδες ανάμεσά μας με μια ποικιλία από χώρους ψαρέματος να διαλέξεις από.

Το κάμπινγκ είναι επίσης μια καταπληκτική τοπική διασκέδαση. Αρκετές κατασκηνώσεις κοσμούν την περιοχή, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις. Θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να εκτιμήσετε πραγματικά λίγη γαλήνη και ησυχία. Αν δεν θέλετε να πάτε σε ένα καθορισμένο κάμπινγκ με σύγχρονες πολυτέλειες, όπως ηλεκτρικό ρεύμα και Wi-Fi, θα βρείτε πολλά μέρη για κάμπινγκ έξω από το φημισμένο μονοπάτι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ενώ κάνετε κάμπινγκ, μπορείτε να βγείτε στα τοπικά μονοπάτια πεζοπορίας, να απολαύσετε θαλάσσια σπορ και ψάρεμα, να κάνετε ορεινή ποδηλασία και να βρείτε ατελείωτους άλλους τρόπους για να διασκεδάσετε στην ύπαιθρο.

Μαθήματα γκολφ

Το βόρειο Αϊντάχο είναι επίσης γνωστό για τα εκπληκτικά γήπεδα γκολφ του. Αν θέλετε να περάσετε τις μέρες σας γκολφ, αυτό είναι σίγουρα το μέρος για εσάς. Απευθύνεται σε παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων και θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε την τέχνη σας. Μερικά από τα γήπεδα γκολφ στην περιοχή είναι τα Priest River Ranch, Pinehurst, The Links, Twin Lakes Village, Sandpoint Elks, Shoshone, Galena Ridge και Avondale. Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να επιλέξετε και το καθένα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Ενώ κάνετε γκολφ, θα μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τα υπέροχα τοπία της περιοχής.

Κάνοντας το Βόρειο Αϊντάχο το σπίτι σας

Το Βόρειο Αϊντάχο είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για ανθρώπους που αγαπούν την ύπαιθρο. Μιλάει τόσο σε παραθεριστές όσο και σε ανθρώπους που αναζητούν μια νέα αρχή. Πολλοί που έρχονται για επίσκεψη δεν θέλουν να φύγουν. Κάποιοι μάλιστα επιστρέφουν και κάνουν την περιοχή μόνιμη κατοικία τους. Αν ψάχνετε για ένα από αυτά τα λίγα μέρη που έχουν απομείνει στην Αμερική με πολλούς ανοιχτούς χώρους, δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο.

Είτε ψάχνετε για το κατάλληλο μέρος για να αποσυρθείτε είτε ελπίζετε να βρείτε ένα τέλειο μέρος για να μεγαλώσετε μια οικογένεια, το Βόρειο Αϊντάχο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ο όμορφος καιρός, τα φυσικά τοπία και όλες οι υπαίθριες δραστηριότητες το κάνουν ένα φανταστικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης όλων των ηλικιών. Μπορείτε ακόμη και να μεταδώσετε την αγάπη σας για τη φύση στην επόμενη γενιά εδώ. Από κάμπινγκ και ψάρεμα μέχρι πεζοπορία και κυριολεκτικά περπάτημα σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, όλα είναι δυνατά σε αυτό το υπέροχο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Γιατί έχει νόημα η πώληση ανεπιθύμητων κοσμημάτωνΑφήνοντας παλιούς πολύτιμους λίθους: Γιατί έχει νόημα η πώληση ανεπιθύμητων κοσμημάτων

Απομάκρυνση σκουπιδιών από τις εγκαταστάσειςΑφαίρεση σκουπιδιών από τις εγκαταστάσεις: 7 πρακτικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσαΤι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα

Πώς να προετοιμάσετε το υπνοδωμάτιό σας για κάθε εποχήΠώς να προετοιμάσετε το υπνοδωμάτιό σας για κάθε εποχή

5 σημάδια που χρειάζονται αντικατάσταση των Windows5 σημάδια που χρειάζονται αντικατάσταση των Windows

Κατανόηση διαφορετικών τύπων εκπαίδευσης: Μια εξερεύνησηΚατανόηση διαφορετικών τύπων εκπαίδευσης: Μια εξερεύνηση

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *