Γιατί το υπόγειό σας δεν πρέπει να είναι απλώς ένα βαρετό υπόγειο

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Είσαι ένοχος που αφήνεις το υπόγειό σου να γίνει χώρος αποθήκευσης ξεχασμένων αντικειμένων και αχρησιμοποίητων επίπλων; Όταν σκέφτεστε το υπόγειο ειλικρινά, όταν κάποιος σκέφτεται τον όρο «υπόγειο», απέχει σχεδόν πάντα από ευχάριστες ιδέες. Συνήθως, είναι σκοτεινό, με ελάχιστο φυσικό φως, κρύο και σκυρόδεμα παντού. Έχει μια απόκοσμη αίσθηση, ηχώ, και ίσως ακόμη και μια περίεργη μυρωδιά.

Αυτό τείνουν να είναι τα υπόγεια: ένας δύσοσμος, σκοτεινός χώρος κάτω από το σπίτι. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. γιατί να μην σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα αυτόν τον χώρο; Γιατί να μην το κάνετε αυτό κάτι ονειρικό? Ενώ είναι σίγουρο, είναι

Είναι εύκολο να παραβλέψετε τις δυνατότητες αυτής της συχνά παραμελημένης περιοχής, αλλά το υπόγειό σας μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν βαρετό, ανεκμετάλλευτο χώρο. Εάν μπείτε στο Διαδίκτυο και κοιτάξετε ανακαίνιση υπογείου, θα σας χτυπήσει ένα κύμα ιδεών. Το υπόγειό σας έχει δυνατότητες. οποιοδήποτε υπόγειο έχει δυνατότητες. Τώρα, θα είναι αυτό το έργο – δεν υπάρχει αμφιβολία!

Έτσι, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι λίγη δημιουργικότητα και λίγη προσπάθεια, και ναι, μπορείτε ακόμη και να μεταμορφώσετε το υπόγειό σας σε κάτι εξαιρετικά όμορφο και μοναδικό! Περιττό να πούμε ότι αυτό μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας (και την αξία του σπιτιού σας επίσης), και αυτός ο χώρος αξίζει να έχει λίγη ζωή και αγάπη. Τι μπορείτε όμως να κάνετε για να μεταμορφώσετε αυτόν τον χώρο;

Σκεφτείτε ένα δεύτερο οικογενειακό δωμάτιο

Τα σαλόνια και τα κρησφύγετα είναι αρκετά; Λοιπόν, γιατί να μην εξετάσετε κάτι άλλο, κάτι περισσότερο από τη μοναδική πλευρά, κάτι με λίγο πλεονέκτημα; Απλώς φανταστείτε το για μια στιγμή: απλά να έχετε έναν επιπλέον χώρο καθιστικού όπου όλη η οικογένεια μπορεί να χαλαρώσει και να χαλαρώσει. Η μετατροπή του υπογείου σας σε ένα άνετο οικογενειακό δωμάτιο μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό.

Ίσως θέλετε να σκεφτείτε τους βελούδινους καναπέδες, μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη και απαλό φωτισμό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Συχνά, εδώ πηγαίνει το home cinema, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια επιλογή και για εσάς, αν θέλετε. Το σπίτι σας μπορεί να έχει περισσότερα από το καθιστικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις. απλά να το έχετε υπόψη σας.

Πηγαίνετε με ένα Home Theater

Οπότε αυτό είναι βασικά κουβάρι σε αυτό που ειπώθηκε ακριβώς παραπάνω. Η οικογένειά σας αγαπά τις ταινίες; Λοιπόν, αν είστε όλοι λάτρεις του κινηματογράφου, τότε γιατί να μην μετατρέψετε το υπόγειό σας σε home cinema; Αυτή η μεταμόρφωση μπορεί να κάνει κάθε κινηματογραφική βραδιά να νιώθει σαν μια ειδική περίσταση. Εγκαταστήστε μια μεγάλη οθόνη ή προβολέα, ηχεία ήχου surround και άνετα καθίσματα.

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε κάποια διακόσμηση σε στυλ θεάτρου, όπως αφίσες ταινιών, α μηχανή ποπ κορν, και ρυθμιζόμενα φώτα για να φτιάξετε τη διάθεση. Για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να είναι υπερβολικό, αλλά ειλικρινά, το παν είναι να διασκεδάσετε και να φέρετε περισσότερη προσωπικότητα στο σπίτι σας. Ένα home theater στο υπόγειο μπορεί να είναι μια φανταστική απόδραση για εσάς και την οικογένειά σας, προσφέροντας ατελείωτη διασκέδαση χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Προσθέστε μια Σουίτα επισκεπτών

Μερικοί άνθρωποι αντιπαθούν πραγματικά τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν το μπάνιο και το ντους τους, και είναι απολύτως κατανοητό. Τα μικρόβια σας απλά δεν είναι ίδια με τα μικρόβια τους! Έτσι, με αυτά τα λόγια, τα υπνοδωμάτια των επισκεπτών συνήθως σημαίνουν ότι πρέπει να μοιράζεστε ένα μπάνιο, αλλά αν έχουν μια ολόκληρη σουίτα για τον εαυτό τους, τότε δεν υπάρχουν προβλήματα, σωστά;

Ακολουθεί ένα παράδειγμα: μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα μικρό καθιστικό και ένα ιδιωτικό μπάνιο που μπορεί να κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Θα μπορούσατε ακόμη και να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας προσεγμένες ανέσεις όπως καφετιέρα ή μίνι ψυγείο. Γενικά, μια σουίτα στο υπόγειο μπορεί να προσφέρει ιδιωτικότητα και άνεση στους επισκέπτες σας, κάνοντας τη διαμονή τους πιο ευχάριστη. Φυσικά, κάντε αυτό μόνο εάν έχετε πολλούς επισκέπτες ετησίως.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Πώς να επιλέξετε το σωστό δάπεδο για το σπίτι σαςΠώς να επιλέξετε το σωστό δάπεδο για το σπίτι σας

Το Coliving είναι το μέλλον της αστικής διαβίωσηςΤο Coliving είναι το μέλλον της αστικής διαβίωσης και της κοινότητας

5 Κοινές Προκλήσεις Μεταφορών5 Κοινές προκλήσεις μεταφορών στον κατασκευαστικό κλάδο

The Essential Guide to Electrical ContractorsThe Essential Guide to Electrical Contractors

Προσόντα για στεγαστικό δάνειοΤι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πουλάτε το σπίτι σας σε αγοραστές κατοικιών με μετρητά στο Chester County, PA: Βασικές πληροφορίες για μια ομαλή πώληση

Το σωστό σύστημα απολύμανσης πισίναςΠώς να επιλέξετε το σωστό σύστημα απολύμανσης πισίνας για την πισίνα σας

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *