Ανακαινίζοντας το σπίτι σας: Κορυφαίες συμβουλές ανακαίνισης

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Το δάπεδο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο. Μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι? δεν έχει σημασία. Όταν το δάπεδο είναι σωστό, γίνεται θετικό σημείο εστίασης. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί όταν τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου.

Υπάρχουν πολλά πλακάκια μπάνιου εκεί έξω για να διαλέξετε και είναι δύσκολο να καταλήξετε στο σωστό συμπέρασμα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τα καλύτερα πλακάκια για το μπάνιο σας.

Το μέγεθος είναι σημαντικό

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές των πλακιδίων μπάνιου είναι ο καθορισμός του μεγέθους που θα είναι καλύτερο για τη δουλειά. Αυτή δεν είναι μια εφαρμογή που ταιριάζει σε όλους. Κάτι πολύ μεγάλο ή μικρό μπορεί να αισθάνεται ακατάλληλο στο χώρο.

Για τοίχους ή ντους, οι μεγαλύτερες κλίμακες είναι πολύ με στυλ. Οι μικρότερες ζυγαριές για δάπεδα (ιδιαίτερα στο ντους) είναι πιο πρακτικές αφού μειώνουν τις πιθανότητες ολίσθησης και πτώσης.

Μην αγνοείτε το ενέματα

Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αγνοήσετε το ενέματα. Τελικά, είναι μόνο το υλικό που χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα κενά και να ενώσει τα πλακάκια, σωστά; Οχι τόσο γρήγορα. Ο αρμόστοκος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην αισθητική.

Το χρώμα πρέπει να ταιριάζει ως έμφαση στο πλακάκι, φέρνοντας αντίθεση στα σχέδια αυτού του πλακιδίου. Δίνετε όλη την εστίαση στα πλακάκια του μπάνιου, αλλά αν αγνοήσετε το ενέματα μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σχέδιο. Σκεφτείτε και τα δύο και πώς παίζουν το ένα με το άλλο.

Επιλέγοντας τα σωστά πλακάκια μπάνιου

Τελικές σκέψεις

Έχοντας υπέροχα πλακάκια στο μπάνιο σας μπορεί να δώσει τον τόνο για το υπόλοιπο δωμάτιο. Το κοσκίνισμα της ποικιλίας των πλακιδίων μπάνιου μπορεί να γίνει λίγο κουραστικό, οπότε το να έχετε μερικές χρήσιμες συμβουλές μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά.

Στο τέλος, θα ξέρετε ότι έχετε το κατάλληλο πλακάκι μπάνιου για τις ανάγκες σας. Και θα επιτρέψει στο υπόλοιπο δωμάτιο να ενωθεί αβίαστα.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Γεγονότα σχετικά με την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων3 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας τοπικάΤο μέλλον των βιομετρικών συστημάτων ασφαλείας για επιχειρήσεις στο Κάλγκαρι

Συμβουλές εξωραϊσμού DIYΣυμβουλές εξωραϊσμού DIY: Απλά έργα για να βελτιώσετε την ελκυστικότητα του σπιτιού σας

Ο απόλυτος οδηγός για τη συναρμολόγηση των επίπλων των ονείρων σας με ασύρματα κρουστικά κλειδιά

Γιατί Φωτισμός ΤοπίουΓιατί Φωτισμός Τοπίου; 8 Οφέλη που πρέπει να γνωρίζετε

Συντονισμός στυλ στέγηςΣυντονισμός στυλ στέγης με εσωτερικά θέματα

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *