Εργασίες Βελτίωσης και Συντήρησης Κατοικίας-Το Αφιερωμένο Σπίτι

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, έχετε την ευθύνη να φροντίζετε το ακίνητό σας και να το διατηρείτε σε κατάσταση πλοίου. Για ορισμένες οικογένειες, αυτό είναι ένα όφελος επειδή δεν βασίζεστε σε έναν ιδιοκτήτη για να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας το σπίτι σας και να διορθώσετε τα πράγματα πριν γίνουν πρόβλημα.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να εκτελείτε έλεγχο συντήρησης σε ημι-τακτική βάση. Το μόνο που κάνετε είναι να κοιτάτε το σπίτι σας και να ψάχνετε για προβλήματα ή πιθανά προβλήματα. Όσο πιο γρήγορα τα διορθώσετε, τόσο το καλύτερο.

Η στέγη

Η στέγη σας είναι ένα σημαντικό μέρος της δομής του σπιτιού σας. Χτυπιέται σε καταιγίδες, αποφεύγει τη βροχή και διατηρεί την περιουσία και τα υπάρχοντά σας ασφαλή και αβλαβή. Αν και είναι εύκολο να ξεχάσετε σχεδόν τη στέγη σας, είναι ζωτικής σημασίας να την παρακολουθείτε.

Θα πρέπει να κάνετε μια απλή οπτική επιθεώρηση της στέγης κάθε λίγους μήνες περίπου, ειδικά μετά από μια καταιγίδα. Αυτός ο έλεγχος περιλαμβάνει απλώς ένα βήμα πίσω, κοιτάζοντας την οροφή και βεβαιωθείτε ότι φαίνεται εντάξει. Εάν εντοπίσετε πλακίδια που λείπουν ή άλλα πιθανά προβλήματα, θα πρέπει να καλέσετε κάποιον για να τα δει πιο προσεκτικά.

Η στέγη σας μπορεί να χρειάζεται να επισκευάζεται περιοδικά και να αντικαθίσταται κάθε 15 χρόνια περίπου, ανάλογα με το υλικό της στέγης και τις καιρικές συνθήκες όπου ζείτε. Επικοινωνήστε πάντα με έναν αξιόπιστο εταιρεία στέγης για επισκευές ή αντικαταστάσεις.

Πόρτες και παράθυρα

Οι πόρτες και τα παράθυρά σας δεν φαίνονται απλά όμορφα, αλλά έχουν και πρακτικό σκοπό. Αφήνουν φως, καθαρό αέρα και ανθρώπους μέσα και έξω από το σπίτι σας. Και πάλι, επειδή η αντικατάσταση θυρών και παραθύρων είναι τόσο μεγάλη δουλειά, είναι εύκολο να την αναβάλετε.

Αλλά εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να ελέγξετε πόσο καλά λειτουργούν. Εάν ο μηχανισμός κλειδώματος στην πόρτα σας αποτύχει, θα ζείτε σε ένα πολύ λιγότερο ασφαλές σπίτι. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαρρήξεων ή, εάν η κλειδαριά κολλήσει, μπορεί να κάνει τις πυρκαγιές και άλλες καταστροφές ακόμη πιο επικίνδυνες.

Οι πόρτες και τα παράθυρά σας παίζουν επίσης ρόλο στη μόνωση του σπιτιού σας. Καθώς μεγαλώνουν, οι σφραγίδες μπορεί να αποτύχουν. Αυτό αφήνει κρύο αέρα και ρεύματα στο σπίτι σας, επομένως πρέπει να καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια για να το διατηρήσετε ζεστό.

Μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα αντικατάσταση παλαιών παραθύρων με καινούργια.

Εργασίες βελτίωσης και συντήρησης σπιτιού

Το Υδραυλικό Σύστημα

Τα ζητήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί να ποικίλλουν από μεγάλες διαρροές και πλημμύρες έως μικρές σταγόνες και μπλοκαρίσματα, αλλά είναι πάντα ζωτικής σημασίας να τα αντιμετωπίζετε γρήγορα. Αυτά τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται μόνο αν τα αγνοήσετε και, συχνά, ένα μικρό πρόβλημα μετατρέπεται σε πολύ μεγαλύτερο και πιο ακριβό πρόβλημα.

Ακόμη και ένα βρύση που στάζει μπορεί να σπαταλήσει λίτρα νερού ετησίως και να αυξήσει τον λογαριασμό του νερού σας. Έχετε επίσης αυξημένο κίνδυνο μούχλας και άλλα ζητήματα όταν τα υδραυλικά σας δεν λειτουργούν σωστά.

Ελέγξτε τους σωλήνες και κάτω από τα ντουλάπια για συσσώρευση μούχλας και τυχόν μικρές διαρροές. Μερικά μικρά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν, αλλά συνήθως είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία υδραυλικό για τυχόν απαραίτητες επισκευές

.©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Η ζωή στην ΤαϊλάνδηΖωή στην Ταϊλάνδη-Απολαύστε μια βόλτα στην παραλία!

Ο ευρύς κόσμος των αθλημάτων της Μπανγκόκ

Λάθη φροντίδας γκαζόν που πρέπει να αποφεύγετε7 λάθη φροντίδας γκαζόν που πρέπει να αποφύγετε αυτό το φθινόπωρο

Συντονισμός στυλ στέγηςΣημασία της ειδικής εγκατάστασης εμπορικής στέγης στο Σαν Ντιέγκο

Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ασχολούνται με το εμπόριοΓιατί οι γυναίκες πρέπει να ασχολούνται με το εμπόριο

5 Συνήθη Υδραυλικά Ζητήματα5 συνήθη ζητήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού του Μέριλαντ και πώς να τα διορθώσετε

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *