Η Επιλογή Πράσινων Μεθόδων Καθαρισμού

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος αποφασίζει να σχεδιάσει και να διακοσμήσει το σπίτι του καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις μεθόδους καθαρισμού και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει. Ένας φιλικός προς το περιβάλλον και βιώσιμος σχεδιασμός είναι υψίστης σημασίας για να αγκαλιάσετε τον πράσινο καθαρισμό του σπιτιού σας με μεγάλη ευκολία. Ως εκ τούτου, μεγάλο μέρος του καθαρισμού σας θα εξαρτηθεί από τον τύπο των υλικών, των φινιρισμάτων και των επίπλων που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, λείες, μη πορώδεις επιφάνειες, όπως ένα δάπεδο από μπαμπού με πάγκους από χαλαζία, ενισχύουν την ταχύτητα και την ποιότητα καθαρισμού σε σύγκριση με τα πλακάκια με υφή ή τον πορώδη γρανίτη, που παγιδεύουν τη βρωμιά και ως εκ τούτου μπορεί να απαιτούν πιο σκληρά καθαριστικά. Ταυτόχρονα, μειώστε την ακαταστασία χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες λύσεις αποθήκευσης, οι οποίες θα μειώσουν την ποσότητα του ξεσκονίσματος και της τακτοποίησης. Φέρτε άφθονο φυσικό ήλιο από την τοποθέτηση των παραθύρων. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα φωτίσει τη διάθεσή σας, αλλά θα φωτίσει και εκείνα τα μέρη που ξεχάσατε να καθαρίσετε—ή ακόμη και θα φωτίσει μερικές από τις πιο διαδεδομένες περιοχές της μούχλας στα επιρρεπή στην υγρασία δωμάτια, όπως το μπάνιο. Ο σχεδιασμός του σπιτιού σας με τέτοια στοιχεία στο μυαλό, όπως τον τύπο χρήσης υλικού, την αποθήκευση και τον φυσικό φωτισμό, θα σας επιτρέψει να κάνετε το σπίτι σας ένα όμορφο μέρος και που όχι μόνο θα επιτρέψει στα μάτια σας να ερωτευτούν αλλά και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας για τον πράσινο καθαρισμό. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας σκάψουμε περισσότερους από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους η σχεδίαση του σπιτιού σας επηρεάζει την προσέγγισή σας στον καθαρισμό.

Οι επιλογές δαπέδων υπαγορεύουν τις μεθόδους καθαρισμού

Σε αυτήν την περίπτωση, η απόφαση του δαπέδου που πρέπει να αφαιρεθεί θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για τον καθορισμό οποιωνδήποτε μεθόδων καθαρισμού δαπέδου. Είναι πολύ πιο εύκολο να καθαρίσετε δάπεδα από σκληρό ξύλο, πλακάκια και πατώματα από φυσική πέτρα χρησιμοποιώντας απλές πράσινες μεθόδους, όπως σκούπισμα και σφουγγάρισμα, μεταξύ άλλων. Το πλύσιμο των πράσινων χαλιών απαιτεί κάποια δυσκολία και συχνά χρειάζεται ειδικά σαμπουάν πράσινου χαλιού ή α υπηρεσία καθαρισμού κατοικιών στο Σιάτλ με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και πρακτικές.

Το δάπεδο, επομένως, είναι μια σημαντική λειτουργία του πράσινου σχεδιασμού σπιτιού. Κατά την κατασκευή ή την αναδιαμόρφωση, χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά δαπέδων όπως μπαμπού, φελλός ή λινέλαιο – τα οποία δεν απαιτούν σκληρά χημικά για την καθαριότητα.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός, σύντομος χρόνος καθαρισμού — από εκεί πήραν το όνομά τους.

Όσο λιγότερα αντικείμενα ακαταστασίας και διακόσμησης έχετε, τόσο πιο γρήγορος και απλός θα είναι ο καθαρισμός του σπιτιού σας και τόσο πιο πιθανό είναι να ακολουθήσετε φυσικές, μη τοξικές μεθόδους. Τα μινιμαλιστικά σχέδια σπιτιών προσφέρονται φυσικά για πράσινο καθάρισμα με καθαρές γραμμές, απλά έπιπλα και αρκετό χώρο αποθήκευσης για να κρατάτε τα πράγματα αξιοπρεπώς ακατάστατα. Μπορείτε να κάνετε όλο αυτό τον καθαρισμό πολύ πιο γρήγορα με ένα πανί από μικροΐνες και κάποιο σπιτικό καθαριστικό. Μια ελάχιστη αισθητική οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων, με λιγότερες επιφάνειες για τη συλλογή σκόνης και αλλεργιογόνων.

Σωστά τοποθετημένοι αεραγωγοί και ανεμιστήρες βοηθούν στον καθαρισμό

Με άλλα λόγια, οι αεραγωγοί και οι ανεμιστήρες εξάτμισης υποτίθεται ότι είναι καλά τοποθετημένοι με έλεγχο της υγρασίας που βοηθά στη διακοπή της ανάπτυξης της μούχλας και της μούχλας, η οποία είναι δύσκολο να καθαριστεί. Αυτό θα περιλαμβάνει πάνω από τη σόμπα και σε άλλα σημεία του σπιτιού που είναι εκτεθειμένα σε πολλή υγρασία και οσμές.

Αερίστε καλά τον χώρο διαβίωσής σας και διατηρήστε το σπίτι σας τακτοποιημένο ακόμα και με απλές μεθόδους, όπως το άνοιγμα των παραθύρων για να βγείτε καθαρός αέρας ή χρησιμοποιώντας έναν διαχύτη λαδιού για φυσική φρεσκάδα. Δεν θα βασίζεστε σε σκληρά χημικά αποσμητικά χώρου ή καθαριστικά μούχλας. Οι ανεμιστήρες οροφής βοηθούν επιπλέον στην κυκλοφορία του φρέσκου αέρα, συμβάλλοντας έτσι σε ένα καθαρότερο εσωτερικό περιβάλλον.

Οι ανθεκτικές επιφάνειες διευκολύνουν την απλοποίηση του πράσινου και τον καθαρισμό. Οι πάγκοι, οι επιφάνειες, τα ντουλάπια και τα ράφια κατασκευάζονται κατά προτίμηση από σκληρά, μη πορώδη υλικά όπως χαλαζία, ανοξείδωτο ατσάλι ή μπαμπού. Καθαρίζονται πολύ εύκολα με σαπουνόνερο ή ένα σπρέι φυσικού σπρέι. Ούτε αυτές οι επιφάνειες λερώνονται εύκολα, ούτε συγκρατούν τη βρωμιά. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να ξεφύγετε με γρήγορο, απαλό καθάρισμα.

Και μην σκέφτεστε καν υλικά όπως ο γρανίτης ή το μάρμαρο στη διαδικασία σκέψης σας. είναι όμορφα αλλά τείνουν να χαράσσονται και απαιτούν ειδικό καθαριστικό για τη συντήρηση. Επιπλέον, θα μπορούσε κανείς να βρει μια μεγάλη πρόκληση να διατηρεί καθαρούς τους πορώδεις πάγκους κρεοπωλείων ή πλακιδίων χωρίς να καταφεύγει σε χλωρίνη ή άλλα σκληρά καθαριστικά.

Η ενσωματωμένη οργάνωση κάνει τον καθαρισμό εύκολο

Με ενσωματωμένα καλά οργάνωση όπως ράφια, συρτάρια και αποθήκευση ντουλάπας, όλα στη θέση τους κάνουν το σπίτι σας εύκολο στην αντικατάσταση. Οι καθαρές επιφάνειες μπορούν να ξεσκονιστούν ή να σκουπιστούν μέσα σε λίγα λεπτά μετά από μερικές γρήγορες κινήσεις. Τείνει να είναι πιο εύκολο να τηρείτε τις φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε ένα καλά οργανωμένο σπίτι που δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να καθαριστεί και να τακτοποιηθεί. Επομένως, πολλές από τις μικροδουλειές δεν σας βλέπουν να αγγίζετε τα καθαριστικά βαρέως τύπου: η ελαφριά, τακτική συντήρηση είναι πιο διαχειρίσιμη.

Η Επιλογή Πράσινων Μεθόδων Καθαρισμού

Το φυσικό φως κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο

Τα πολλά παράθυρα και οι φεγγίτες βοηθούν να πιάσετε άφθονο φυσικό φως, διευκολύνοντάς σας να βλέπετε τη σκόνη και τη βρωμιά, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με τις συνήθεις εργασίες καθαρισμού φωτός. Το σπίτι είναι φωτεινό και ευάερο, ώστε να αισθάνεστε πιο καθαρό και πιο φιλόξενο για να συνεχίσετε με την τακτοποίηση και τον ελαφρύ καθαρισμό σας.

Με μια ηλιόλουστη, ανοιχτή σχεδίαση του σπιτιού, είναι απίθανο να πιάσετε ακόμη και χημικά αποσμητικά χώρου ή να καθαρίσετε υπερβολικά με σκληρά χημικά για να κάνετε τον χώρο να αισθάνεται καθαρός. Απλώς ανοίξτε αυτά τα παράθυρα και καλωσορίστε σε λίγο καθαρό αέρα μαζί με το φως του ήλιου.

Επιλέγοντας τη σωστή υπηρεσία καθαρισμού

Η αλήθεια είναι ότι με τον σημερινό τρόπο ζωής, ακόμη και σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σχέδιο σπιτιού, η ανάγκη για πρόσληψη α υπηρεσία καθαρισμού στο Σιάτλ είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Αναζητήστε μια υπηρεσία καθαρισμού που χρησιμοποιεί μη τοξικά, βιοδιασπώμενα και φυτικά προϊόντα καθαρισμού. Θα πρέπει να προτιμούν να χρησιμοποιούν χαρτοπετσέτες μη μιας χρήσης αντί για πανιά και σφουγγαρίστρες από μικροΐνες.
Στη συνέχεια, ρωτήστε τους εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τα «πράσινα» προϊόντα καθαρισμού σας ή να φέρουν μαζί τους κάποια από τα φιλικά προς το περιβάλλον προμήθειες. Αναζητήστε κριτικές και ζητήστε παραπομπές για να βρείτε την υπηρεσία που είναι πιο αξιόπιστη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη. Ο πράσινος καθαρισμός θα κρατήσει το σπίτι όχι μόνο πεντακάθαρο αλλά και υγιές.

Βιώσιμος σχεδιασμός σπιτιών

Αυτό θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός ενόψει ενός πιο πράσινου καθεστώτος καθαρισμού. Εάν υπήρχαν χώροι που ήταν ακατάστατοι και είχαν επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα, εάν υπήρχε χώρος για αποθήκευση και αερισμό, ένας χώρος θα μπορούσε να διατηρηθεί καθαρός χωρίς την καταφυγή σε σκληρά χημικά καθαρισμού.

Σημαίνει επίσης ότι εάν κάποιος πρόκειται να επιλέξει ανθεκτικά, βιώσιμα υλικά και μια μινιμαλιστική αισθητική, τελικά, μπορεί απλώς να σημαίνει ότι το σπίτι σας γίνεται φθηνότερο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Για βιώσιμα υλικά όπως το μπαμπού, ο φελλός και το ανακυκλωμένο γυαλί, όχι μόνο είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και πολύ ανθεκτικά, διασφαλίζοντας ότι τα εξαρτήματα του εσωτερικού σχεδιασμού σας θα διαρκέσουν για τα επόμενα χρόνια με λίγη συντήρηση.

Για να μην αναφέρουμε, το να διατηρείτε τον χώρο πολύ ακατάστατο και να κάνετε μια πολύ ελάχιστη προσέγγιση θα μειώσει τον αριθμό των επιφανειών και των αντικειμένων που πρέπει να καθαριστούν, καθιστώντας τη ρουτίνα καθαρισμού πολύ πιο αποτελεσματική και διαχειρίσιμη. Και συνδυάστε το eco-chic στυλ σας με μη τοξικά, πράσινα καθαριστικά που αγοράζονται από το κατάστημα ή φτιάχνονται στο σπίτι, και έχετε ένα σπίτι που ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΜΥΡΙΖΕΙ και ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ—όλα μείον τις σκληρές χημικές ουσίες. Αυτά τα τρία συνολικά—βιώσιμα υλικά, μινιμαλιστικός σχεδιασμός και πράσινα προϊόντα καθαρισμού—όχι μόνο παρέχουν ένα πιο υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης, αλλά προσφέρουν επίσης βελτίωση στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα και ένα απαράμιλλο επίπεδο ευεξίας.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Συγκόλληση ΠλαστικώνΣυγκόλληση Πλαστικών στο Περθ

9 Τύποι υλικών επένδυσης9 Τύποι υλικών επένδυσης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε

Τρόποι για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας για μια φρέσκια εμφάνισηΤρόποι για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας για μια φρέσκια εμφάνιση

Αντικατάσταση ελατηρίου γκαραζόπορταςΜην περιμένετε μέχρι να σπάσει! Προληπτική αντικατάσταση ελατηρίου γκαραζόπορτας στο Ντάλας

Πώς τα κιβώτια αποστολής προστατεύουν τα προϊόντα σαςΕπιστήμη της Προστασίας: Πώς τα κιβώτια αποστολής προστατεύουν τα προϊόντα σας

Περιπέτειες διακοπών για οικογένειεςΔημιουργώντας χαρούμενες αναμνήσεις σε οικογενειακές περιπέτειες διακοπών

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *