Λίστα ελέγχου του ενοικιαστή για μια παρθένα μετακόμιση

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Η μετακόμιση από ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο μπορεί να είναι μια αγχωτική και συντριπτική εμπειρία. Πρέπει να αφήσετε πίσω το ακίνητο σε άψογη κατάσταση. Εάν δεν το κάνετε αυτό, μπορεί να προκύψουν δαπανηρές κρατήσεις από την κατάθεσή σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ενοικιαστές στη Νέα Νότια Ουαλία πρέπει ακόμη και να αντιμετωπίσουν νομικές διαφορές όταν αποτυγχάνουν να καθαρίσουν το ακίνητο. Γι’ αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα λήξη μίσθωσης καθαρισμός Parramatta λίστα ελέγχου κατά τη στιγμή της μετακόμισης. Ακολουθεί μια λίστα ελέγχου που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Καθαρίστε σχολαστικά ολόκληρη την ιδιοκτησία

Ο καθαρισμός είναι η πιο σημαντική πτυχή μιας επιτυχημένης μετακόμισης. Εδώ θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο καθαρισμού δωμάτιο προς δωμάτιο. Πρέπει επίσης να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα είδη καθαρισμού. Περιλαμβάνουν σφουγγάρια, διαλύματα καθαρισμού, σφουγγαρίστρες, ακόμη και ηλεκτρικές σκούπες.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε να αντιμετωπίζετε τα σημεία που συχνά παραβλέπονται κατά τον καθαρισμό. Μερικές τέτοιες περιοχές περιλαμβάνουν σανίδες, φωτιστικά και περβάζια παραθύρων. Συμπεριλαμβάνοντας τέτοιες περιοχές στην επιθεώρηση μετακίνησης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα τις χάσετε. Ως αποτέλεσμα, δεν θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις κατά τη λήψη της επιστροφής της προκαταβολής ασφαλείας.

Λίστα ελέγχου του ενοικιαστή για μια παρθένα μετακόμιση

Επισκευή ζημιών από ενοικίαση

Κατά τη λήξη του καθαρισμού της μίσθωσης, θα πρέπει επίσης να προσέχετε τις ζημιές. Αυτό περιλαμβάνει σπασμένα φωτιστικά, γρατσουνισμένα δάπεδα ή ακόμα και τρύπες σε τοίχους. Πρέπει να ελέγξετε και να δείτε εάν αυτή η ζημιά συνέβη κατά τη διάρκεια της μίσθωσης σας. Αν ναι, πρέπει να προσπαθήσετε να τα επισκευάσετε. Προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία για να κάνει τη δουλειά, μπορείτε να αποφύγετε τους αγώνες με την πραγματοποίηση τέτοιων επισκευών. Καθώς κάνετε τις επισκευές, πρέπει να τις τεκμηριώσετε επίσης. Τραβήξτε φωτογραφίες πριν και μετά, για να δείξετε στον ιδιοκτήτη.

Αγγίξτε Up Paint

Για τη λίστα ελέγχου καθαρισμού, θα πρέπει επίσης να προσθέσετε την κάλυψη των τοίχων σας με μια νέα στρώση χρώματος. Πρέπει να το κάνετε αυτό ακόμα κι αν δεν υπάρχει σημαντική ζημιά στους τοίχους. Αλλά πριν προχωρήσετε στη δουλειά, είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, μπορείτε να μάθετε για συγκεκριμένα χρώματα βαφής ή μάρκες που προτιμούν. Εάν δεν λάβετε στοιχεία από τον ιδιοκτήτη, φροντίστε να ταιριάξετε τα υπάρχοντα χρώματα με τη νέα σας εργασία βαφής.

Λίστα ελέγχου του ενοικιαστή για μια παρθένα μετακόμιση

Καθαρίστε ή αντικαταστήστε τα χαλιά

Τα χαλιά είναι ένα σημαντικό σημείο διαμάχης κατά την επιθεώρηση μετακόμισης. Εδώ πρέπει να παρακολουθήσετε τον καθαρισμό χαλιών. Εάν τα χαλιά σας είναι πολύ λερωμένα ή λερωμένα, πρέπει να τα καθαρίσετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Γνωρίζουν τις σωστές μεθόδους καθαρισμού χαλιών που πρέπει να ακολουθήσουν. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε να καθαρίσουν τα χαλιά σας χωρίς να προκαλέσουν καμία ζημιά.

Ελέγξτε τις συσκευές και τα εξαρτήματα

Πήρατε το ακίνητο με συσκευές και φωτιστικά; Τότε είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση τους σε σωστή κατάσταση λειτουργίας επίσης. Είναι μία από τις υποχρεώσεις της σύμβασης μίσθωσης που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αρχικά, θα πρέπει να καθαρίσετε όλες τις συσκευές. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε αν λειτουργούν σωστά ή όχι. Εάν παρατηρήσετε ελαττώματα, κάντε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να τα διορθώσετε πριν απομακρυνθείτε.

Λίστα ελέγχου του ενοικιαστή για μια παρθένα μετακόμιση

Δείτε και τους εξωτερικούς χώρους

Σύμφωνα με τους νόμους ιδιοκτητών-ενοικιαστών, δεν πρέπει να διασφαλίζετε απλώς την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων. Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί η καθαριότητα του εξωτερικού χώρου. Αυτό περιλαμβάνει το αίθριο και την αυλή. Είναι καλύτερα αν μπορείτε να κόψετε το γκαζόν και να κόψετε τυχόν θάμνους ή φράκτες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλη την ακαταστασία και τα συντρίμμια πριν βγείτε έξω. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό αμέσως μόλις λάβετε την ειδοποίηση μετακόμισης. Τότε θα έχετε αρκετό χρόνο για επισκευές και συντήρηση εάν χρειαστεί.

Τεκμηριώστε τα πάντα

Ο καθαρισμός με μετακόμιση μπορεί να είναι δύσκολος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να τεκμηριώσετε τα πάντα. Ενώ περνάτε από τη λίστα ελέγχου, θα πρέπει να κρατάτε σημειώσεις. Για να συμπληρώσετε τις σημειώσεις, τραβήξτε επίσης φωτογραφίες και βίντεο. Μια τέτοια τεκμηρίωση θα ήταν ανεκτίμητη όταν αντιμετωπίζετε διαφορές. Πρέπει επίσης να τεκμηριώσετε τις τελικές αναγνώσεις του βοηθητικού προγράμματος, καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες γύρω από αυτές.

Λίστα ελέγχου του ενοικιαστή για μια παρθένα μετακόμιση

Προγραμματίστε μια επιθεώρηση μετακίνησης

Ο ιδιοκτήτης σας θα πραγματοποιήσει συνήθως μια επιθεώρηση μετακόμισης. Είναι καλύτερα αν μπορείτε να είστε κι εσείς μέρος του. Τότε θα μπορείτε να επιλύσετε τις διαφορές μόλις προκύψουν. Γι’ αυτό πρέπει να συνεργαστείτε με τον ιδιοκτήτη και να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση μετακόμισης. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεργαστείτε με τον ιδιοκτήτη και να ελέγξετε για τη συνολική κατάσταση της ενοικίασης.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης μετακόμισης, μπορείτε να επισημάνετε τυχόν εργασίες επισκευής ή καθαρισμού που κάνατε. Πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχει ο ιδιοκτήτης σας. Φροντίστε να το κάνετε αυτό πριν από τη λήξη της μίσθωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε μια χρονοθυρίδα που λειτουργεί τόσο για εσάς όσο και για τον ιδιοκτήτη. Πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για μια ενοικίαση ακινήτου με βάση το μέγεθός του.

Τελικές Λέξεις

Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένη λίστα ελέγχου μετακόμισης που μπορεί να ακολουθήσει οποιοσδήποτε ενοικιαστής. Κατά την παρακολούθηση αυτής της λίστας ελέγχου, θα συναντήσετε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού. Αντί να προσπαθείτε να δουλέψετε μόνοι σας σε τέτοιες δραστηριότητες καθαρισμού, είναι καλύτερο να αναζητήσετε τη βοήθεια ειδικού. Εδώ μπορεί να βοηθήσει ο οικονομικός καθαρισμός και η κηπουρική. Είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης που είναι διαθέσιμες στη ΝΝΟ από τώρα. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου στο ΝτουμπάιLiving in Luxury: Πλοήγηση Διαμονή και Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι

Ανακατασκευή του σπιτιού σας6 κρίσιμοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανακατασκευή του σπιτιού σας

5 συνήθειες τρόπου ζωής5 συνήθειες τρόπου ζωής που πρέπει να δουλέψετε μετά την αποθεραπεία από τον εθισμό

Γιατί το υπόγειό σας δεν πρέπει να είναι απλώς ένα βαρετό υπόγειοΓιατί το υπόγειό σας δεν πρέπει να είναι απλώς ένα βαρετό υπόγειο

Πώς να επιλέξετε το σωστό δάπεδο για το σπίτι σαςΠώς να επιλέξετε το σωστό δάπεδο για το σπίτι σας

Το Coliving είναι το μέλλον της αστικής διαβίωσηςΤο Coliving είναι το μέλλον της αστικής διαβίωσης και της κοινότητας

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *