Οι 6 κορυφαίες ανέσεις που θέλουν οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι σε μια ενοικίαση

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Από την πανδημία πριν από τέσσερα χρόνια, οι επενδυτές σε ακίνητα έχουν αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια, με ορισμένες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων να αυξάνονται ενώ άλλες αγωνίζονται. Με την άνοδο των ευκαιριών απομακρυσμένης εργασίας, η πανδημία γέννησε νέες ανάγκες ενοικιαστών καθώς και νέες σκέψεις για τους επενδυτές και τους προγραμματιστές όταν πρόκειται για ενοικιαζόμενα ακίνητα.

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παραδοσιακό γραφείο θα συνεχίσει να υπάρχει, είναι ασφαλές να πούμε ότι πολλές εταιρείες έχουν υιοθετήσει μια υβριδική προσέγγιση στην εργασία. Αυτό έδωσε τη θέση της στην εποχή της «απομακρυσμένης εργασίας», η οποία έκανε τους ενοικιαστές να περιμένουν και να απαιτούν περισσότερα από τον χώρο διαβίωσής τους.

Σύμφωνα με την Pew Research, το 2023, το 16% των εταιρειών σε αυτή τη χώρα είναι εντελώς απομακρυσμένες και περίπου το 41% ​​των ατόμων που μπορούν να εργαστούν από το σπίτι το κάνουν τουλάχιστον εν μέρει. Ένα επιπλέον 35% του αμερικανικού εργατικού δυναμικού εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι. Το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό άλλαξε το δυναμική διαβίωσης ενοικιαζόμενου σπιτιού. Πολλοί άνθρωποι μπορούν πλέον να εργάζονται από οπουδήποτε, επομένως είναι προς το συμφέρον σας ως διαχειριστής ακινήτων να καλύψετε τις ανάγκες τους. Ας το παραδεχτούμε: η απομακρυσμένη εργασία είναι εδώ για να μείνει!

Επομένως, η μη πραγματοποίηση των απαραίτητων αλλαγών ή προσαρμογών μπορεί να προκαλέσει απώλεια ενοικιαστών. Υπό το πρίσμα αυτού, διαβάστε το καθώς αυτή η ανάρτηση συζητά τις κορυφαίες ανέσεις που θέλουν οι εργαζόμενοι σε ένα ακίνητο ενοικίασης.

Οι 6 κορυφαίες ανέσεις που θέλουν οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι σε μια ενοικίαση

Internet υψηλής ταχύτητας

Το ισχυρό internet υψηλής ταχύτητας είναι μια βασική ευκολία για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους. Η συμμετοχή σε εικονικές συναντήσεις, η επικοινωνία με συναδέλφους και η ολοκλήρωση εργασιακών εργασιών απαιτούν μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η προηγμένη τεχνολογία έχει συμβάλει στην τάση της απομακρυσμένης εργασίας και είναι συχνά το πιο επιθυμητό προνόμιο εργασίας από το σπίτι για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους. Το διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας είναι απαραίτητο για να ενεργοποιηθεί αυτή η τεχνολογία.

Η παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο με αρκετή χωρητικότητα για να φιλοξενήσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα είναι απαραίτητη. Για να εγγυηθείτε ότι οι ενοικιαστές σας έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία, δοκιμάζετε τακτικά την ταχύτητα και την αξιοπιστία του Διαδικτύου.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέλη ανέσεων για να πληρώσετε για πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κοινόχρηστους χώρους. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αυξήσετε το ενοίκιο. Άλλωστε, αρκετές έρευνες αποκαλύπτουν ότι οι ενοικιαστές είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν υψηλότερο ενοίκιο για αξιόπιστο διαδίκτυο.

Καλή υποδοχή κινητού τηλεφώνου

Η αξιόπιστη λήψη κινητού τηλεφώνου είναι εξίσου σημαντική για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους με το γρήγορο WiFi. Η αναξιόπιστη υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας αποσπά την προσοχή που δυσκολεύει τη συγκέντρωση των απομακρυσμένων εργαζομένων και εμποδίζει την παραγωγικότητά τους. Επαγγελματική διαχείριση ακινήτων στη Βόρεια Βιρτζίνια προτείνει να εξασφαλίσετε την άδεια του ιδιοκτήτη πριν εγκαταστήσετε υπηρεσίες Wi-Fi.

Η επένδυση σε έναν ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας θα συμβάλει στην αύξηση των υπαρχόντων σημάτων 3G, 4G LTE, ακόμη και 5G για την καταπολέμηση αυτού. Κατά συνέπεια, οι ενοικιαστές σας θα είναι μάρτυρες μείωσης των αναπάντητων κλήσεων και των μη απεσταλμένων SMS.

Ακόμα καλύτερα, πρέπει να αγοράσετε μόνο μία φορά ενισχυτή σήματος κινητού τηλεφώνου. Έτσι, αυξάνοντας την ικανοποίηση των κατοίκων και μειώνοντας τα ποσοστά τζίρου και τα έξοδα, αυτή η μικρή επένδυση θα σας εξοικονομήσει χρήματα με την πάροδο του χρόνου.

Χώρος Συνεργασίας

Παρόλο που υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην εργασία από το σπίτι, πολλοί απομακρυσμένοι εργαζόμενοι εξακολουθούν να προτιμούν περιστασιακά έναν κοινόχρηστο χώρο εργασίας. Αυτό μπορεί να διαλύσει τη μονοτονία της εργασίας από το σπίτι.

Υπό το πρίσμα αυτό, εξετάστε το ενδεχόμενο να μετατρέψετε μια υποαξιοποιημένη ή κενή περιοχή σε έναν ελκυστικό χώρο συνεργασίας. Εάν το διαμέρισμά σας έχει ένα παλιό, αχρησιμοποίητο επιχειρηματικό κέντρο, μπορεί να έχετε ήδη την ιδανική τοποθεσία.

Πολλά οικιστικά ακίνητα έχουν επιχειρηματικά κέντρα, αλλά οι νεότεροι ενοικιαστές τείνουν να τα αποφεύγουν λόγω της αποστειρωμένης τους ατμόσφαιρας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την περιοχή και όλους τους άλλους κενούς χώρους γραφείων. Αντίθετα, μπορείτε να μεταμορφώσετε αυτόν τον χώρο ανανεώνοντάς τον και ανανεώνοντάς τον ως τη νέα σας άνεση χώρου συνεργασίας.

Ηχομονωμένο σπίτι

Ένας φόβος που έχουν οι εταιρείες για την εξ αποστάσεως εργασία είναι η πιθανότητα περισπασμών που μπορεί να μειώσουν την παραγωγικότητα. Και αυτή η ανησυχία ισχύει. Η συγκέντρωση στην εργασία σε μια θορυβώδη πολυκατοικία μπορεί να είναι δύσκολη.

Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, θα πρέπει να κάνετε σχέδια για να ενσωματώσετε χαρακτηριστικά ακύρωσης θορύβου στους τοίχους και στο δάπεδο. Αυτή θα είναι μια θορυβώδης δουλειά, οπότε προσπαθήστε να την ολοκληρώσετε εκτός των κανονικών ωρών γραφείου.

Στο τέλος της ημέρας, οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι απαιτούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Στην ιδανική περίπτωση, η τέλεια ενοικίασή τους θα ήταν μακριά από πολυσύχναστους δρόμους και εργοτάξια. Τα μέτρα ηχομόνωσης όπως τα παράθυρα με διπλά τζάμια ή τα χαλιά μπορούν να μειώσουν τον εξωτερικό θόρυβο.

Ανέσεις Ζητούνται απομακρυσμένοι εργαζόμενοι σε ενοικίαση

Έξυπνη Τεχνολογία

Μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι η ενσωμάτωση τεχνολογίας ακινήτων μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του κτιρίου, αυξάνοντας τελικά την ικανοποίηση των ενοικιαστών. Αλλά γνωρίζετε ότι η proptech μπορεί επίσης να ενισχύσει την παραγωγικότητα;

Οι κάτοικοι της απομακρυσμένης εργασίας είναι συχνά πολύ απασχολημένοι στους χώρους εργασίας τους στο σπίτι για να προετοιμάσουν ή να παραλάβουν το μεσημεριανό γεύμα. Ωστόσο, με μια έξυπνη θυροτηλεόραση εξοπλισμένη με λειτουργία πάσο παράδοσης, μπορούν να εξουσιοδοτήσουν αβίαστα την είσοδο στους οδηγούς παράδοσης τροφίμων.

Με αυτόν τον τρόπο, τα γεύματά τους και τα παραγγελθέντα προϊόντα τους θα παραδοθούν κατευθείαν στην πόρτα τους. Οι κάτοικοι που εργάζονται εξ αποστάσεως χρειάζεται απλώς να ανοίξουν τις πόρτες της μονάδας τους για να πάρουν μεσημεριανό γεύμα. Επίσης, οι πιο αποτελεσματικές ενδοεπικοινωνίες βίντεο είναι εύκολο να λειτουργήσουν. Οι κάτοικοι μπορούν να αντιγράψουν και να επικολλήσουν κωδικούς μίας χρήσης στις οδηγίες παράδοσης φαγητού στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς της εφαρμογής.

Γυμναστήριο

Η εργασία από το σπίτι επιτρέπει στους ενοικιαστές σας να ασκούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολλοί απομακρυσμένοι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν αυτό το όφελος για να διατηρήσουν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Επομένως, θα πρέπει να χειρίζεστε έγκαιρα οποιαδήποτε αναμενόμενη βελτίωση και να επιβλέπετε τη συντήρηση της επιτόπιας γυμναστικής σας. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε ένα μέρος για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους να τεντώνουν τα πόδια τους και να διατηρούνται σε φόρμα.

Φυσικά, τα υπερσύγχρονα γυμναστήρια δεν είναι μόνο ένα όφελος για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους. Ωστόσο, οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι μπορεί να θέλουν να χωρέσουν γρήγορα σε κάποιο χρόνο γυμναστικής για να διαλύσουν την καθημερινότητά τους. Η προσφορά γυμναστηρίου εντός της ιδιοκτησίας είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, επειδή επιτρέπει στους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους στο σπίτι χωρίς να οδηγήσουν ή να φύγουν από τις εγκαταστάσεις.

συμπέρασμα

Η κάλυψη των αναγκών των απομακρυσμένων εργαζομένων σε ενοικιαζόμενα ακίνητα είναι απαραίτητη στο σημερινό εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον. Η προσφορά κορυφαίων ανέσεων όπως internet υψηλής ταχύτητας, ειδικοί χώροι εργασίας, εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και εγγύτητα σε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες μπορεί να αυξήσει δραματικά την ελκυστικότητα των ενοικιαζόμενων ακινήτων σε αυτό το αυξανόμενο δημογραφικό στοιχείο.

Η κατανόηση και η ιεράρχηση αυτών των ανέσεων μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και τους επενδυτές να προσελκύσουν και να διατηρήσουν απομακρυσμένους εργαζόμενους, ενθαρρύνοντας ένα θετικό περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας. Καθώς η απομακρυσμένη εργασία αυξάνεται σε δημοτικότητα, η παροχή αυτών των ανέσεων θα καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς και θα εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη ικανοποίηση και επιτυχία τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Η άνοδος των χώρων ευεξίας στην πανεπιστημιούποληΠροώθηση της ευημερίας των φοιτητών: Η άνοδος των χώρων ευεξίας στην πανεπιστημιούπολη

Συμβουλές για τη διατήρηση της καθαρής στέγηςΣυμβουλές ειδικών για τη διατήρηση μιας καθαρής στέγης

Υδραυλικά προβλήματα με βαλβίδες ελέγχουΑντιμετώπιση προβλημάτων συνήθων υδραυλικών προβλημάτων με βαλβίδες ελέγχου

Υπηρεσίες αντικατάστασης και επισκευής στέγηςΑναζητώντας την τελειότητα στις υπηρεσίες αντικατάστασης και επισκευής στέγης: Οδηγός για ιδιοκτήτη σπιτιού

Ιδέες ρουστίκ φωτογραφιώνWooden Wonders: Rustic Photo Book Ideas for Your Destination Wedding

Πωλήσεις σπιτιών χωρίς φασαρίαΧωρίς φασαρία Πώληση σπιτιού: Γρήγορες προσφορές, Δεν χρειάζονται επισκευές

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *