Αυξήστε τη διάρκεια ζωής των μαλακών επίπλων σας

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Κάθε χρόνο, εμφανίζονται νέες τάσεις και μερικές από αυτές μπορούν πραγματικά να φαίνονται υπέροχες όταν τις εισάγετε στο σπίτι σας. Εάν έχετε χρόνο και αγαπάτε να σχεδιάσετε το σπίτι σας, θα πρέπει να είστε πάντα στην κορυφή αυτών των τάσεων, ώστε να μπορείτε πάντα να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται φρέσκο ​​και απολαυστικό. Εδώ, θα σας δώσουμε μερικές τάσεις που μπορείτε να σκεφτείτε και ενδεχομένως να ενσωματώσετε στο σπίτι σας.

Σκεφτείτε τα έπιπλα και τις υφές

Μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται εντυπωσιακό, απλά σκεφτόμενοι διαφορετικές υφές και έπιπλα. Υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια για να σκεφτείτε και σχεδόν όλα τα μέρη στο σπίτι σας πρέπει να υποστούν κάποια υπέροχη αλλαγή. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε μοντέρνο καθιστικό καμπίνας κουζίνας, το οποίο θα δείχνει υπέροχο και θα σας προσφέρει άνεση όσο βρίσκεστε εκεί, καθώς πιθανότατα περνάτε πολύ χρόνο στην κουζίνα σας. Το πιο σημαντικό δωμάτιο που πρέπει να φτιάξετε είναι το σαλόνι σας και μπορείτε να είστε οι πιο δημιουργικοί εκεί. Θα πρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές, να φανταστείτε πώς θα φαίνονται μαζί και να δείτε πώς αισθάνονται. Αυτές οι υφές δεν πρέπει μόνο να είναι ευχάριστες στο μάτι αλλά θα πρέπει επίσης να παρέχουν άνεση και άνεση. Θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε να αναμίξετε υλικά όπως μαλλί, λινό και κάποια άλλα που ταιριάζουν πολύ με σχεδόν οποιοδήποτε υλικό. Πρέπει να σχεδιάσετε τα δωμάτια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, επειδή ζείτε εκεί, και αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα.

Βιωσιμότητα

Τον τελευταίο καιρό, η βιωσιμότητα ήταν στην πρώτη γραμμή του κόσμου και είχε μεγάλη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θέλουν να είναι και να δείχνουν τα σπίτια τους. Εάν μπορείτε, θα πρέπει να εργαστείτε με υλικά που ανακυκλώνονται ή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά με διαφορετικό τρόπο. Επίσης, θα σας προτείναμε να έχετε βλάστηση μέσα στο σπίτι, που θα ωφελήσει την εμφάνιση του σπιτιού σας και τη φρεσκάδα του αέρα. Φυσικά, πρέπει να επενδύσετε στον κήπο σας. Αν θέλετε να ενσωματώσετε διαφορετικά δέντρα, ακόμη και μερικά υδάτινα στοιχεία, θα ήταν υπέροχο. Όλα όσα βοηθούν το περιβάλλον γύρω μας και τον εαυτό μας είναι κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί. Επίσης, θα πρέπει να κοιτάξετε σε διαφορετικές πηγές ενέργειας, ώστε να μην βλάψετε πολύ το κλίμα.

Φέρτε στη Φύση

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας, που είναι επίσης πολύ δημοφιλής, είναι να φέρετε φυσικά στοιχεία μέσα στο σπίτι σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε εδώ, αλλά εμείς θα σας προτείνουμε μερικές από αυτές. Θα είναι υπέροχο αν προτιμάτε ένα φυσικό στυλ όταν πρόκειται για το πάτωμα και τα έπιπλα στο σπίτι σας. Θα πρέπει να πάτε για ξύλο ή κάποιο άλλο υλικό που θα σας δώσει παλιά σχολή. Επίσης, θα πρέπει να πάρετε στον εαυτό σας μερικά κατοικίδια. Οι δεξαμενές ψαριών είναι πάντα μια εξαιρετική προσθήκη. σε αυτά, μπορείτε να βάλετε μερικά εξωτικά είδη ψαριών. Μπορείτε επίσης να πάρετε μερικούς παπαγάλους ή άλλα εξωτικά πλάσματα, τα οποία θα προσθέσουν στην ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.

Τεχνολογία

Οι πιο πρόσφατες καινοτομίες και τεχνολογία είναι πάντα μοντέρνα και θα πρέπει να κοιτάξετε να ενσωματώσετε μερικές από αυτές εάν τις χρησιμοποιείτε ή απλά αν σας αρέσουν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. εξαρτάται μόνο από εσάς και την οικονομική σας κατάσταση για το τι θα αποκτήσετε. Αυτό που θα προτείναμε είναι να αποκτήσετε κάτι που θα κάνει το σπίτι και την οικογένειά σας πιο ασφαλή. Υπάρχουν εξαιρετικά συστήματα συναγερμού που μπορείτε να αγοράσετε τώρα που θα αποτρέψουν τους περισσότερους εισβολείς. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε κάποια τεχνολογία που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε εύκολα. Για κάποιους ανθρώπους αρκεί μια τηλεόραση HD, ενώ για άλλους χρειάζονται κάποιες πιο εξελιγμένες δυνατότητες.

Σκεφτείτε τη λειτουργικότητα

Σήμερα, είναι πολύ πιο σπάνιο να βλέπετε ότι όλα τα δωμάτια σε ένα σπίτι είναι αυστηρά σχεδιασμένα για μία χρήση, αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι πρέπει να βελτιστοποιήσουν ολόκληρο το σπίτι τους και να το κάνουν πιο λειτουργικό για τον εαυτό τους. Πριν, οι άνθρωποι θα είχαν καλεσμένους δωμάτια, που ήταν αυστηρά αυτό, και σπάνια χρησιμοποιήθηκαν για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ύπνο. Τώρα, μπορείτε να το προσαρμόσετε και να το κάνετε έναν υπέροχο χώρο όπου τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν ή μπορείτε να φτιάξετε ένα δωμάτιο χαλάρωσης για τον εαυτό σας. Πρέπει να αξιοποιήσετε όλο το χώρο στο σπίτι σας εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Open Concept Living

Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να επανασχεδιάσετε ολόκληρο το σπίτι σας για να διευκολύνετε τη λειτουργία μέσα σε αυτό. Γιατί να έχετε πάρα πολλά δωμάτια όταν μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερο χώρο γκρεμίζοντας μερικούς τοίχους; Φυσικά, δεν πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, αλλά καλέστε κάποιον που ξέρει τι μπορεί να γίνει, κάτι που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα του σπιτιού. Κάνοντας αυτό, μπορείτε να φτιάξετε ένα μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο για τα παιδιά σας ή συνδυάζοντας δύο δωμάτια που κανείς δεν χρησιμοποιεί, μπορείτε να φτιάξετε έναν χώρο αναψυχής.

Πηγαίνοντας κλασικά

Τα κλασικά στυλ δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουν από τη μόδα. Είναι τόσο εμφανίσιμοι και πολυτελείς που δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ξεπερασμένοι. Επενδύοντας σε υλικά υψηλής ποιότητας και έπιπλα που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από παλάτι, έχετε κάνει πιθανώς την καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα στυλ για το σπίτι σας. Είναι εξαιρετικά όμορφα ενώ είναι πολύ άνετα.

Οι κορυφαίες 8 τάσεις στο σχεδιασμό σπιτιού

Σκεφτείτε για την ύπαιθρο

ο σε εξωτερικό χώρο δεν πρέπει να παραβλέπεται όταν μιλάμε για το σχεδιασμό του σπιτιού. Το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι όταν έρχονται στο σπίτι σας είναι ο εξωτερικός χώρος και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σε κορυφαία φόρμα. Διατηρήστε τον κήπο σας, προσθέστε μερικά στοιχεία νερού και προσθέστε λουλούδια σε αυτόν. Κάντε το κομμάτι της δήλωσης σας.

Μπορείτε να κάνετε πολλά καταπληκτικά και δημιουργικά πράγματα για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται μαγευτικό, αλλά πρέπει να είστε δημιουργικοί και μερικές φορές να έχετε την οικονομική υποστήριξη για να το πετύχετε. Οι νέες τάσεις θα έρχονται και θα παρέρχονται, αλλά πρέπει να βρείτε ένα στυλ που θα διαρκέσει για πάντα.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Πώς να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με αποτελεσματικές λύσεις τροχαίων ατυχημάτων

Εποχιακές προκλήσεις στέγηςΕποχιακές προκλήσεις στέγης στο Dayton και πώς να προετοιμάσετε τη στέγη σας

Πώς να δημιουργήσετε ένα σπίτι που θα λατρέψετεΠώς να δημιουργήσετε ένα σπίτι που θα λατρέψετε

Στρατηγικές τακτικές βελτίωσης σπιτιούΤι πρέπει να γνωρίζετε για τις στρατηγικές τακτικές βελτίωσης σπιτιού

Ο ζωτικός ρόλος του σχεδιασμού της περιουσίαςΟ ζωτικός ρόλος του σχεδιασμού περιουσίας στη διασφάλιση της κληρονομιάς σας

Επιλέγοντας τη σωστή γκαραζόπορτα: Συμβουλές και σκέψεις

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *