Ο απόλυτος οδηγός σας για την ανακαίνιση μπάνιου

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Τα μπάνια είναι η πρώτη θέση που επιθεωρούν οι υποψήφιοι αγοραστές σπιτιού όταν περπατούν στα σπίτια που σκέφτονται να αγοράσουν. Τις περισσότερες φορές, κατά την αγορά ενός νέου σπιτιού, ωστόσο, οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού θα αναλάβουν ανακαίνιση μπάνιου Σίδνεϊ να σχεδιάσουν έναν χώρο που να ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής και τις πρακτικές τους ανάγκες και να ταιριάζει με την αισθητική τους.

Είναι ένα ιδιαίτερο δωμάτιο, ένα ιερό. Όταν η πόρτα κλείνει, μπορείτε να βουτήξετε με ησυχία και ησυχία μακριά από το χάος που σας περιμένει στην άλλη πλευρά. Ενώ η εργασία με ρένο μπορεί να είναι προκλητική, μια ανακαίνιση μπάνιου είναι συναρπαστική όταν ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τις συμβουλές ανακαίνισης μπάνιου που προορίζονται να κάνουν το έργο σας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτο.

Συμβουλές αναδιαμόρφωσης για ένα έργο χωρίς ραφή μπάνιου

Ανεξάρτητα από το αν θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας όταν ψωνίζετε για ένα νέο ακίνητο στο Σίδνεϊ, πιθανότατα το μπάνιο θα είναι ένα έργο που θα αναλάβετε για ανακαίνιση. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν αυτόν τον χώρο ώστε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους, να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες τους και να ανταποκρίνεται στη δική τους αισθητική σχεδιασμού.

Ένα προσωπικό καταφύγιο είναι κάτι που πρέπει να είναι προσαρμοσμένο για το άτομο. δεν είναι καθολικό. Ακολουθεί ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να κάνετε το έργο μια ομαλή διαδικασία, που θα σας ενθουσιάσει καθώς το παρακολουθείτε να συνδυάζεται.

Δημιουργία Προϋπολογισμού

Η αναδιαμόρφωση ενός μπάνιου σε στυλ που ταιριάζει στο δικό σας στυλ μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση. Ένα τυπικό ρένο με υλικά μέτριου κόστους μπορεί να κυμαίνεται μέχρι και περίπου 5.000 $, ενώ μια πολυτελής αναδιαμόρφωση “από την άκρη μέχρι τα δάχτυλα” μπορεί να κυμαίνεται έως και τα 25.000 $.

Τα υδραυλικά και τα φωτιστικά αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο μέρος της δαπάνης, περίπου στο 30 τοις εκατό. Οι επιφάνειες/πάγκοι μπαίνουν περίπου στο 20 τοις εκατό, ενώ η εργασία τρέχει περίπου άλλο 20 τοις εκατό, και τα ντουλάπια/το υλικό είναι περίπου 15 τοις εκατό.

Η σύσταση είναι να προϋπολογιστεί το κόστος για να διασφαλιστεί ότι η συνολική τιμή δεν ισούται περισσότερο από το «5 έως 10 τοις εκατό της αξίας του σπιτιού». Μια σύσταση είναι να συνεργαστείτε με έναν εργολάβο αναδιαμόρφωσης.

Πολλοί προσφέρουν σταθερές τιμές που σας επιτρέπουν να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού σας. Επίσκεψη https://www.service.com.au/articles/bathroom/how-much-do-bathroom-renovations-cost-in-sydney για έναν ολοκληρωμένο οδηγό κόστους για την ανακαίνιση λουτρών στο Σίδνεϊ.

Εντοπίστε την τουαλέτα

Ολόκληρη η διάταξη του μπάνιου θα επικεντρωθεί γύρω από την τοποθέτηση της τουαλέτας. Εάν προτιμάτε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με σπα, το σημείο πρέπει να είναι κατάλληλο για αυτή τη διάθεση. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλετε να δουν πρώτα οι επισκέπτες όταν περπατούν στο χώρο ή να είναι ορατό με την πόρτα μισάνοιχτη καθώς οποιοσδήποτε περνάει δίπλα από το δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε τον διαθέσιμο χώρο σας

Πολλές φορές, οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν μεγάλες ιδέες, αλλά ξεχνούν τον χώρο με τον οποίο πρέπει να εργαστούν όταν μοιράζονται την έμπνευσή τους για το δωμάτιο. Το μέγεθος του δωματίου πρέπει να είναι το θεμέλιο για την αισθητική. Ο σχεδιαστής και ο ανάδοχος θα αναπτύξουν ιδέες που συμπίπτουν με αυτή τη βάση.

Αυτοί οι επαγγελματίες θα εργαστούν για να διατηρήσουν τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές, αλλά θα προσαρμόσουν όπου είναι δυνατόν για να ενσωματώσουν κάθε ιδέα, ενδεχομένως σε μικρότερη κλίμακα, αλλά προσπαθήστε να τις εφαρμόσετε.

Η διάταξη πρέπει να επεξεργαστεί πρώτα για να μεγιστοποιήσει το σχήμα και το μέγεθος του δωματίου. Οι σχεδιαστές σήμερα αναπτύσσουν τρισδιάστατα μοντέλα της αναδιαμόρφωσης για να δείξουν στους ιδιοκτήτες σπιτιού πώς θα μοιάζει το έργο και να προσφέρουν καθοδήγηση σχετικά με τις ιδέες που μπορεί να έχουν.

Ένας μικρός χώρος μπορεί να έχει λιγότερες επιλογές σε διάταξη και σχεδιασμό. Φυσικά, όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία σας για έναν εξατομικευμένο χώρο.

Ο απόλυτος οδηγός σας για την ανακαίνιση μπάνιου

Επιλέξτε Υλικά από την αρχή

Οι λεπτομέρειες είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να προγραμματιστούν νωρίς για ένα επιτυχημένο reno. Με βάση το σχέδιο, θα ενσωματωθούν ποικίλα υλικά και υφές. Ένα πρωταρχικό μέλημα είναι η φθορά που θα αντέξουν τα υλικά, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής υγρασίας και της υγρασίας και των διακυμάνσεων στις θερμοκρασίες.

Η επένδυση σε υλικά υψηλότερης ποιότητας θα σημαίνει ότι οι προμήθειες διαρκούν πολύ περισσότερο, καθώς θα αντέξουν την κατάχρηση καλύτερα από τις επιλογές χαμηλότερης ποιότητας. Τα τυπικά υλικά φθείρονται πολύ πιο γρήγορα, απαιτώντας επισκευές ή αντικαταστάσεις πιο συχνά, με αποτέλεσμα υψηλότερο κόστος.

Το χρωματικό σχέδιο είναι μια ζωτική επιλογή

Η προσθήκη ζωντανού χρώματος στο μπάνιο κάνει μια δήλωση κατά την αναδιαμόρφωση του χώρου. Ένα μικρό μπάνιο μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο με λαμπερά χρώματα. Αυτό περιλαμβάνει το φως ή το λευκό φάσμα κυρίως για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εάν διαθέτετε μεγάλο χώρο, θα θέλετε να εξερευνήσετε όλες τις χρωματικές επιλογές που εμπνέουν γαλήνη και φρεσκάδα και διασφαλίζουν ότι συνεργάζονται καλά. Η σύσταση είναι να αποφύγετε να βάψετε την οροφή ενός μπάνιου σε σκούρο χρώμα, καθώς αυτό θα συρρικνώσει ακόμη και έναν μεγάλο χώρο, κάνοντάς τον να φαίνεται πολύ μικρότερος.

Ο απόλυτος οδηγός σας για την ανακαίνιση μπάνιου

Είναι μια μπανιέρα στο σχέδιο σας

Το αν θέλετε μια μπανιέρα στον ανακαινισμένο χώρο είναι μια πρωταρχική απόφαση, ειδικά όταν υπάρχει περιορισμένος χώρος. Οι μπανιέρες ήταν κάποτε ένα εξέχον χαρακτηριστικό στα μπάνια, αλλά τώρα είναι περισσότερο μια επιλογή παρά μια ανάγκη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα βιάζονται, προτιμώντας την ταχύτητα που επιτρέπει ένα ντους αντί για ένα μακρύ ζεστό μπάνιο. Η ιδέα μιας ανακατασκευής που περιλαμβάνει μπανιέρα είναι μια επιλογή για όσους θέλουν ένα χαρακτηριστικό που προσφέρει χαλάρωση. Αυτό συχνά ενσωματώνεται σε ένα master ensuite.

Επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να κλείσει την πόρτα και να κυλιέται με ηρεμία και ηρεμία μακριά από τον ταραχώδη ρυθμό στην άλλη πλευρά. Για βέλτιστη αξία, συνιστάται να έχετε μια μπανιέρα στο ακίνητό σας. Πήγαινε εδώ για καθοδήγηση σχετικά με την αναδιαμόρφωση ενός μπάνιου με προϋπολογισμό.

Εξετάστε την Προσβασιμότητα

Μπορεί να μην έχετε λόγο να κάνετε το μπάνιο σας προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες και μπορεί να μην το σκεφτείτε όταν σχεδιάζετε τον ανακαινισμένο χώρο. Αυτό πρέπει να είναι ζωτικής σημασίας, ωστόσο, κατά τον σχεδιασμό της αναδιαμόρφωσης. Ο ανάδοχος μπορεί να κάνει μικρές τροποποιήσεις για να διασφαλίσει ότι το δωμάτιο είναι προσβάσιμο για όλους.

Αυτό μπορεί να σας γλιτώσει από το να κάνετε αυτές τις αλλαγές στο δρόμο. Ένα φράγμα που προστίθεται πίσω από τον τοίχο θα διασφαλίσει ότι ο χώρος θα φιλοξενήσει ράγες λαβής μακροπρόθεσμα. Η καμπίνα ντους πρέπει να είναι χωρίς κράσπεδα, μια πιο φιλική επιλογή για άτομα με διαφορετική ικανότητα στο σπίτι.

Εάν αυτό το σπίτι είναι για πάντα το σπίτι σας, θέλετε να σας εξυπηρετήσει στο μέλλον. Αυτό σημαίνει κάλυψη των αναγκών καθώς γίνονται πιο απαιτητικές.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Πώς επηρεάζει ο καιρός το κατάστρωμα της πισίνας σας και τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτόΠώς επηρεάζει ο καιρός το κατάστρωμα της πισίνας σας και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό

Ομαδική εργασία σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου8 Μέθοδοι που μπορούν να προσπαθήσουν οι δάσκαλοι να ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία σε παιδιά δημοτικού σχολείου

Λόγοι για να επιλέξετε το δάπεδο με πλακάκιαΟι 10 κορυφαίοι λόγοι για να επιλέξετε δάπεδο πλακιδίων για το σπίτι σας

Τυλίξτε την εναέρια πόρτα της πόρταςRoll Up Door vs Overhead Door

Ενίσχυση των δεξιοτήτων υδραυλικών μέσω του GitHub: Μια σύγχρονη προσέγγιση

Κριτικές πελατώνΚριτικές πελατών: Ένας καταλύτης για τη βελτίωση των υπηρεσιών υδραυλικών εγκαταστάσεων

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *