Πώς να δημιουργήσετε μια μοναδική όαση μπάνιου

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Η δημιουργία μιας όασης μπάνιου –κάπου όπου μπορείτε να πλυθείτε και να χαλαρώσετε– είναι απαραίτητη στον ξέφρενο και ταραχώδη κόσμο του σήμερα. Ο καθένας χρειάζεται έναν χώρο στο σπίτι του όπου μπορεί να χαλαρώσει και να απελευθερώσει λίγο από το άγχος της ημέρας.

Αλλά η δημιουργία αυτού του χώρου είναι πιο δύσκολη από ό, τι νομίζετε. Ενώ οι εικόνες των λουτρών μπορεί να φαίνονται υπέροχες σε γυαλιστερά περιοδικά, δεν συμβαίνει πάντα αυτό όταν προσπαθείτε να τα ανακαινίσετε.

Γενικά ανακαίνιση κουζίνας & μπάνιου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία γιατί τα δωμάτια περιέχουν τόσα πολλά στοιχεία. Εκτός και αν όλα συνάδουν, η ρύθμιση δεν λειτουργεί πάντα.

Εκεί μπορεί να βοηθήσει αυτή η ανάρτηση. Εξετάζουμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική όαση μπάνιου για τον εαυτό σας και να απολαύσετε τον προσωπικό σας χώρο. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Προσαρμόστε την όαση σας στο στυλ σας

Το πρώτο βήμα είναι να ορίσετε τι σημαίνει για εσάς μια όαση. Είναι λίγο διαφορετικό για τον καθένα.

Για παράδειγμα, είναι μια όαση ένας χώρος όπου μπορείτε να πάτε για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγη περιποίηση ή είναι κάπου για ηρεμία; Το θέμα του μπάνιου σας θα καθορίσει τον τρόπο που θα το αναδιαμορφώσετε.

Για πολλούς άνθρωπους, μινιμαλισμός που μοιάζει με σπα είναι η βέλτιστη διάταξη. Για άλλους, είναι ένα boho retreat με υφαντά καλάθια και ελκυστικές υφές.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε, ζητήστε από επαγγελματίες να σχεδιάσουν μια μακέτα σε έναν υπολογιστή για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένετε.

Προσθέστε το χρωματικό σας θέμα

Μόλις τακτοποιήσετε το στυλ της όασης, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα έγχρωμο θέμα για να συμπληρώσει το χώρο. Οι αποχρώσεις που θα συμπεριλάβετε στη χρωματική σας παλέτα θα καθορίσουν την ατμόσφαιρα του δωματίου.

Οι περισσότεροι ανακαινιστές επιλέγουν μια χαλαρωτική παλέτα που συμπληρώνει άλλα έπιπλα δωματίου, όπως πετσέτες και χαλιά. Η αναζήτηση σιωπηρών χρωμάτων μπορεί να δημιουργήσει μονοπάτια ασυνείδητης χαλάρωσης στον εγκέφαλο και να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο άνετα.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε περισσότερα φυσικά στοιχεία για να ηρεμήσετε περισσότερο το δωμάτιο και να το κάνετε να αισθάνεται λιγότερο συνθετικό. Ξύλινα δοκάρια και πράσινοι θάμνοι βελτιώνουν την ατμόσφαιρα ενώ σας βοηθούν να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Πώς να δημιουργήσετε μια μοναδική όαση μπάνιου

Ανακατέψτε τις πηγές φωτισμού σας

Μια άλλη προσέγγιση είναι να αναμίξετε και να ταιριάξετε τις πηγές φωτισμού σας για να απαλύνετε την εμφάνιση του δωματίου. Όσο πιο απαλές μπορείτε να κάνετε τις επιλογές φωτισμού, τόσο περισσότερο θα σας ανακουφίσει.

Μην χρησιμοποιείτε προβολείς μόνο και μόνο επειδή αυτή είναι η τάση σε όλα τα περιοδικά. Αν και μπορεί να λειτουργήσει, είναι επίσης αρκετά σκληρό στην πραγματικότητα και δεν ευνοεί ιδιαίτερα τη φροντίδα της ευημερίας σας.

Αντίθετα, εστιάστε περισσότερο στον χωνευτό φωτισμό και ακόμη και στους λαμπτήρες. Τοποθετήστε ήπιες πηγές φωτισμού γύρω από το δωμάτιο σε στρατηγικά σημεία.

Προσθέστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης

Είναι ενδιαφέρον ότι η προσθήκη περισσότερου αποθηκευτικού χώρου στο μπάνιο σας μπορεί επίσης να ενσταλάξει μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας. Εάν μπορείτε να καθαρίσετε τα πάντα και να τα τακτοποιήσετε σε συρτάρια και ντουλάπια, θα κάνει το δωμάτιο πιο προσιτό, διατηρώντας τα πάντα λειτουργικά.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τεράστια γκάμα λύσεων αποθήκευσης στο μπάνιο, όπως ράφια, ντουλάπια, ντουλάπια και ψάθινα καλάθια. Είναι ιδανικά για ρολό τουαλέτας, προϊόντα περιποίησης, σκουφάκια ντους, πετσέτες και μπουρνούζια.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Υπηρεσίες Δέντρων Έκτακτης ΑνάγκηςEmergency Tree Services Bristol CT: Πότε να καλέσετε τους ειδικούς

Οι μετακινήσεις κάνουν τη μετεγκατάστασή σας χωρίς άγχοςΠώς οι επαγγελματίες μετακομιστές κάνουν τη μετεγκατάστασή σας χωρίς άγχος: 9 βασικές υπηρεσίες

Αναβαθμίσεις για αγοραστές παλαιότερων κατοικιών6 Βασικές αναβαθμίσεις σπιτιού για αγοραστές παλαιότερων κατοικιών

Επιλέγοντας τα σωστά πλακάκια μπάνιουΕπιλέγοντας τα σωστά πλακάκια μπάνιου

Γεγονότα σχετικά με την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων3 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας τοπικάΤο μέλλον των βιομετρικών συστημάτων ασφαλείας για επιχειρήσεις στο Κάλγκαρι

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *