Πώς να δημιουργήσετε τάξη στο χαοτικό σπίτι σας

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Νιώθετε ότι το σπίτι σας δεν είναι παρά χάος; Αν ναι, τότε τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να εξαλείψετε μεγάλο μέρος του άγχους που σχετίζεται με το σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να το κάνετε καλύτερο μέρος για να ζήσετε τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας.

Κάνε ένα διάλειμμα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα. Δεν χρειάζεστε χιλιάδες για να συμβεί αυτό και τις περισσότερες φορές μπορείτε να το κάνετε τώρα. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε καταβεβλημένοι, φροντίστε να μείνετε ακίνητοι. Αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να νιώσετε πώς συνδέονται τα συναισθήματά σας με το πάτωμα και πάρτε μερικές αργές αναπνοές. Αφιερώστε χρόνο για να φανταστείτε τον εαυτό σας να αναπνέει και πόσο ήρεμος νιώθετε συνολικά. Όταν το κάνετε αυτό, σημειώστε τρία πράγματα που μπορείτε να δείτε, καθώς και τρία πράγματα που μπορείτε να ακούσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αφιερώσετε λίγο χρόνο, ώστε να εστιάσετε σε αυτά που μπορείτε να κάνετε για να βάλετε τάξη στο χάος που είναι παντού γύρω σας.

Αποκτήστε μερικά κουτιά αποθήκευσης

Ένας τρόπος για να φέρετε λίγο χάος στο δικό σας Σπίτι θα ήταν για σας να αγοράσετε μερικά συμπαγή κουτιά αποθήκευσης. Χρειάζεστε κάπου όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα υπάρχοντά σας όταν δεν χρησιμοποιούνται και χρειάζεστε επίσης κάπου όπου μπορείτε να βάλετε τα παιχνίδια του παιδιού σας. Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχουν πράγματα παντού, τότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό σύστημα που μπορείτε να υιοθετήσετε. Μπορείτε ακόμη και να ονομάσετε κάθε κουτί με το όνομα του παιδιού σας και να του ζητήσετε να αφήσει τα πράγματα μακριά όταν τελειώσουν μαζί τους. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Πώς να δημιουργήσετε τάξη στο χαοτικό σπίτι σας

Κάντε την Καθαριότητα Οργανωμένη

Εάν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να συνεχίσετε τον καθαρισμό σας ρουτίνα οργανωθείτε τότε αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά. Προσπαθήστε και αφιερώστε χρόνο για να οργανώσετε τα προϊόντα σας, ώστε ο καθαρισμός να γίνει ευκολότερος. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Εάν χυθεί στο πάτωμα, τότε έχετε όλες τις κεφαλές σφουγγαρίστρας που χρειάζεστε σε ένα τακτοποιημένο σωρό, για παράδειγμα. Τέτοια πράγματα μπορούν να κάνουν τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη και επίσης εμποδίζουν το σπίτι σας να γίνει πολύ χαοτικό, καθώς τα πράγματα μπορούν να αντιμετωπιστούν αμέσως μόλις συμβούν.

Αναζητώ βοήθεια

Εάν μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Μπορεί να προσλάβετε υπηρεσίες καθαρισμού για να βοηθήσετε με τις δουλειές που απλά δεν φαίνεται να μπορείτε να κάνετε για παράδειγμα. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα είναι πιο εύκολο για εσάς όχι μόνο να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό αλλά και να βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν θα κατακλύζεστε με τα πάντα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το έχετε κατά νου, αν μπορείτε, όπως θα μπορούσε να κάνει τεράστια διαφορά.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Αντικατάσταση στέγης ΩδείουΑνυψώνοντας το εσωτερικό του Ωδείου σας: Αντικατάσταση στέγης ωδείου

Καλύτερες υπηρεσίες αλλαγής λαδιών στο ΝτουμπάιΟι καλύτερες υπηρεσίες αλλαγής λαδιών στο Ντουμπάι για να λειτουργεί ομαλά ο κινητήρας σας

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να νοικιάσετε μια μονάδα αποθήκευσης σήμεραΓιατί πρέπει να σκεφτείτε να νοικιάσετε μια μονάδα αποθήκευσης σήμερα

Ενοικίαση σκουπιδιώνΓιατί η ενοικίαση κάδου είναι απαραίτητη για έργα ανακαίνισης σπιτιού

Συμβουλές για να βρείτε περιβάλλοντα φροντίδας ηλικιωμένων6 Συμβουλές για να βρείτε περιβάλλοντα φροντίδας ηλικιωμένων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Υποδεικνύει ότι τα υπέρθυρα των παραθύρων σας χρειάζονται αντικατάσταση5 σημάδια ότι τα υπέρθυρα των παραθύρων σας χρειάζονται αντικατάσταση

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *