Σίγουρα σημάδια ότι το υπόστεγο του κήπου σας χρειάζεται αναβάθμιση

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Αντί να χρειάζεται να επιστρέφετε στο σπίτι με λασπωμένες μπότες κάθε φορά που χρειάζεστε μια νέα προμήθεια, ένα υπόστεγο κήπου σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να ανοίξετε την πόρτα και να αποκτήσετε πρόσβαση όλα όσα χρειάζεστε σε δευτερόλεπτα.

Εάν έχετε συνηθίσει να απολαμβάνετε αυτή την ευκολία, τότε μάλλον δεν αμφισβητείτε καν την ευκολία του υπόστεγου σας. Δυστυχώς, τα τυπικά ξύλινα υπόστεγα δεν διαρκούν για πάντα. Μάλιστα, οι ειδικοί δηλώνουν ότι θα πρέπει να αντικαθιστούμε αυτό το συνδετήρα εξωτερικού χώρου τουλάχιστον κάθε 15 περίπου χρόνια ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Το να εντοπίσετε τα σημάδια ότι το υπόστεγο σας θα μπορούσε να κάνει με μια αναβάθμιση είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ευκολίας στον κήπο και τη διατήρηση όλων των εργαλείων σας ασφαλή. Αλλά, ποια ακριβώς είναι αυτά τα σημάδια;

Προειδοποιητικό σημάδι #1: Κίνδυνος κατάρρευσης

Χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα νέο υπόστεγο εάν το παλιό σας κινδυνεύει να καταρρεύσει. Ζητήματα όπως το σάπισμα του ξύλου και οι ορατές διαρροές είναι ένα σίγουρο σημάδι του μελλοντικού προβλήματος. Και, αν τα αφήσετε ανεξέλεγκτα, θα μπορούσαν να δουν το υπόστεγο σας να καταρρέει και να αφήνει όλο τον κηπουρικό σας εξοπλισμό είτε ερειπωμένο είτε άστεγο.

Ομολογουμένως, εάν λάβετε άμεσα μέτρα όταν παρατηρήσετε προβλήματα που σχετίζονται με το υπόστεγο, βήματα όπως επεξεργασίες ξύλου και αντικαταστάσεις στέγης μπορεί να αγοράσουν το υπόστεγο σας για μερικά ακόμη χρόνια. Αλλά, αν το ξύλο θρυμματίζεται με τις απλές πινελιές, έχει περάσει η ώρα που αναζητάτε ένα καινούργιο, και αιχμηρό.

Προειδοποιητικό σημάδι #2 – Αμφισβητήσιμη ασφάλεια

Δεν φαίνεται πριν από πέντε δευτερόλεπτα που μπορούσαμε όλοι να αφήσουμε τις μπροστινές μας πόρτες ανοιχτές χωρίς να ανησυχούμε για κλοπή. Τώρα, η οικιακή κλοπή είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και τα υπόστεγα που τείνουν να περιέχουν ακριβά είδη κηπουρικής αποτελούν πρωταρχικό στόχο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με ένα εμφανώς παλιό υπόστεγο που δεν έχει καν πόρτα που κλείνει σωστά. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε αυτούς τους κλέφτες αμέσως!

Για να το αποφύγετε αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε για πράγματα όπως παράθυρα χωρίς διάκενα, στεγανά παράθυρα, στιβαρές κλειδαριές θυρών και ασφαλείς, αξιόπιστους τοίχους. Εάν το υπόστεγο σας δεν έχει αυτά τα πράγματα, τότε μη διστάσετε να αναζητήσετε μια ασφαλέστερη αντικατάσταση από μια εταιρεία όπως Ασφαλή υπόστεγα αποθήκευσης. Οι κλειδαριές των θυρών και τα ισχυρά υλικά που χρησιμοποιούνται στα υπόστεγά τους είναι ιδιαίτερα απαραίτητα για την ασφάλεια, εάν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε αντικείμενα υψηλής τιμής, όπως χλοοκοπτικά, ακόμη και ποδήλατα ή άλλο εξοπλισμό υπερχείλισης εδώ.

Προειδοποιητικό σημάδι #3 – Έλλειψη χώρου

Ακόμη και ένα φαινομενικά «καλό» υπόστεγο θα σας απογοητεύσει εάν δεν έχει χώρο. Σίγουρα, ένα μικροσκοπικό υπόστεγο μπορεί να φαίνεται προσεγμένο και να χρησιμεύει για πράγματα όπως αποθήκευση σπόρων ή γλάστρες. Αλλά, δεν θα λειτουργήσει ποτέ εάν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε αξιόπιστος εξοπλισμός κήπου που θα πρέπει να περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως χλοοκοπτικό, φυσητήρα φύλλων και κουρευτικό φράχτη.

Εάν τα προβλήματα χώρου σημαίνουν ότι πρέπει να αποθηκεύσετε ζωτικής σημασίας εξοπλισμό κήπου αλλού, είναι ένα ιδιαίτερα σίγουρο σημάδι ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη αντικατάσταση. Η ευκολία είναι το καλύτερο πράγμα για να έχεις ένα υπόστεγο, τελικά. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε επανεκτιμήστε και κάντε το.

Η αντικατάσταση του υπόστεγου του κήπου σας μπορεί να φαίνεται σαν ταλαιπωρία, αλλά θα μπορούσε να μεταμορφώσει τις εμπειρίες σας στην κηπουρική εάν αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή ένα ή όλα αυτά τα ζητήματα.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Replace vs. Repair Your RoofΣυμβουλές ειδικών: Πότε να αντικαταστήσετε έναντι της επισκευής της στέγης σας

Τακτικοί έλεγχοι και επισκευές μεταλλικών στεγώνΗ σημασία των τακτικών επιθεωρήσεων και επισκευών μεταλλικών στεγών

Το καλύτερο μεγάλο γραφείο γραφείου: Συλλογές PorvataΤο καλύτερο μεγάλο γραφείο γραφείου: Συλλογές Porvata

Χρώμα και σχέδιο δαπέδου βινυλίουΠώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα και σχέδιο δαπέδου βινυλίου

Garden's Wet Soggy AreasΠώς να χρησιμοποιήσετε τις υγρές, μουσκεμένες περιοχές του κήπου σας

Συμβουλές για επενδυτές ακινήτων για πρώτη φορά7 Συμβουλές για Επενδυτές Ακινήτων για Πρώτη Φορά

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *