Η εγκατάσταση ανεμιστήρα οροφής έγινε απλή: Ο βήμα προς βήμα οδηγός σας

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Έχοντας ένα δυνατό κλιματιστικό θα κάνει τη διαφορά το καλοκαίρι. Θα εξασφαλίσει ότι η υγρασία είναι χαμηλή και ότι μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε το καλοκαίρι χωρίς να αισθάνεστε υπερβολική ζέστη. Αλλά αν λειτουργείτε το κλιματιστικό σε πολύ υψηλό επίπεδο, μπορεί να γίνει καταστροφή όταν λάβετε αυτόν τον λογαριασμό κοινής ωφέλειας στο τέλος του μήνα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικά προληπτικά μέτρα για να διατηρήσετε το σπίτι πιο δροσερό, χωρίς την υψηλή τιμή.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό, ανεξάρτητα από το πόσο ζέστη κάνει έξω. Μερικά από αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν:

Τοποθετήστε ανεμιστήρες οροφής

Όταν μετακινείτε τον αέρα, μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δροσεροί, ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες. Όταν εγκαταστήσετε μερικούς νέους ανεμιστήρες οροφής και θυμηθείτε να τους συνεχίσετε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια κίνηση αέρα που θα σας δροσίσει, χωρίς να χρειάζεται να ρίξετε τον θερμοστάτη στο σπίτι σας μερικούς βαθμούς.

Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται πολύ, πρέπει να ενεργοποιήσετε την οροφή έτσι ώστε ο ανεμιστήρας να λειτουργεί αριστερόστροφα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε λίγο από τον πιο δροσερό αέρα που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να λειτουργήσετε τους ανεμιστήρες εξάτμισης στο μπάνιο το καλοκαίρι για να διώξετε τον ανερχόμενο ζεστό αέρα προς το εξωτερικό του σπιτιού.

Κλείστε τα Blinds

Μπορεί να είναι ωραίο να ανοίξετε τα στόρια και να κοιτάξετε έξω από το σπίτι σας, αλλά αν ο ήλιος έρχεται κατευθείαν σε αυτό, δεν πρόκειται να διατηρήσετε το σπίτι δροσερό. Εάν έχετε παράθυρα που λαμβάνουν αυτό το άμεσο ηλιακό φως σε οποιοδήποτε μέρος της ημέρας, θα διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας παραμένει αρκετά πιο δροσερό όταν τα στόρια είναι κλειστά ή οι κουρτίνες είναι τραβηγμένες, τουλάχιστον κατά τις πιο ζεστές και ηλιόλουστες περιοχές της η μέρα. Για τα δωμάτια στους κάτω ορόφους, θα πρέπει να σηκώσετε τα στόρια για να βεβαιωθείτε ότι οι ακτίνες δεν μπορούν να εισέλθουν στο χώρο.

Σκεφτείτε ένα φιλμ που μειώνει τη θερμότητα

Δεδομένου ότι περίπου το 30% της θερμότητας περιβάλλοντος του σπιτιού περνάει από τα παράθυρά σας, ένας καλός τρόπος για να το διορθώσετε και να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας παραμένει δροσερό χωρίς όλα τα έξοδα είναι να προσθέσετε κάποια ανακλαστική μεμβράνη παραθύρου που μειώνει τη θερμότητα για να βοηθήσει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας. περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να κάνετε μόνοι σας. Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και το χειμώνα, κάτι που είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Θα διατηρήσει περισσότερο τον ζεστό αέρα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτά είναι εύκολο στην εγκατάσταση, επομένως δεν θα χρειαστεί να προσλάβετε κάποιον για να το κάνει για εσάς.

Ψάξτε σε έναν προγραμματιζόμενο θερμοστάτη

Μπορείτε να εξετάσετε εάν ένας προγραμματιζόμενος θερμοστάτης είναι μια καλή επιλογή για εσάς ή όχι. Αυτό μπορεί να κάνει μερικά θαύματα για να διατηρεί το σπίτι σας δροσερό και να διασφαλίζει ότι διατηρείτε το ενεργειακό κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο. Εάν περνάτε ήδη ένα μεγάλο μέρος της ημέρας έξω από το σπίτι, μπορείτε να προγραμματίσετε τον θερμοστάτη ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία χαμηλά μερικούς βαθμούς πριν επιστρέψετε στο σπίτι, ώστε να είναι άνετο, αλλά να τον έχετε ψηλότερα στο σπίτι όταν δεν είστε εκεί. Αυτό σας βοηθά να έχετε την άνεση και τη δροσιά που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Συμβουλές για να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό το καλοκαίρι

Δίνοντας ώθηση στους αγωγούς σας

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε έναν ενισχυτή ανεμιστήρα για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα σε βοηθητικά προγράμματα φέτος. Αυτό θα λειτουργήσει γιατί θα τραβήξει περισσότερο αέρα κρύου αέρα σε ένα δωμάτιο που αισθάνεται πολύ ζεστό, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μείωση της θερμοκρασίας περισσότερο. Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς, να το τοποθετήσετε στην οπή εξαερισμού και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε και να νιώσετε πόσο πάγος και δροσερός μπορεί να είναι ο χώρος για εσάς.

Σκεφτείτε εάν ένα φορητό AC είναι κατάλληλο για εσάς

Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε είναι ένα φορητό κλιματιστικό. Αυτό μπορεί να δροσίσει μια μεμονωμένη περιοχή του σπιτιού, ενώ δεν σπαταλάτε την ενέργεια στο υπόλοιπο σπίτι που δεν χρησιμοποιείτε. Επειδή μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μπορείτε να δροσίσετε τον αέρα όπου τον χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εποχιακή μονάδα παραθύρων, η οποία θα είναι εύκολη στην εγκατάσταση στο κύριο δωμάτιό σας για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την περιοχή όσο το δυνατόν πιο δροσερή όλο το καλοκαίρι.

Προσθέστε λίγο φύλλωμα

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό και είστε λάτρης της κηπουρικής, τότε αυτό θα είναι εξαιρετικό για εσάς. Θα πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς γιατί μπορεί να χρειαστούν μερικές εποχές για να γίνουν αρκετά μεγάλα τα φυτά ώστε να προσφέρουν την πλήρη προστασία που θα θέλατε. Αλλά το να έχετε περισσότερο φύλλωμα γύρω από το ακίνητο θα βοηθήσει να σταματήσει μέρος της θερμότητας από το να μπαίνει μέσα από τα παράθυρα και την οροφή. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας πραγματικά όμορφο στη διαδικασία.

Ανοίξτε τα παράθυρα τη νύχτα

Εάν δεν κάνει πολύ ζέστη τη νύχτα στην περιοχή σας, σκεφτείτε να ανοίξετε τα παράθυρα. Αυτό θα βοηθήσει στην προώθηση ενός τύπου διασταυρούμενου αερίου που θα βοηθήσει όλη την οικογένεια να κοιμάται καλύτερα από πριν και θα διατηρεί το σπίτι δροσερό. Θα απολαύσετε επίσης ότι το σπίτι σας θα ξεκινήσει φρέσκο ​​και δροσερό το πρωί.

Όταν είστε έτοιμοι να φροντίσετε το σύστημα HVAC σας και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι ή το γραφείο σας είναι άνετα, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, τότε είναι καιρός να καλέσετε την ομάδα μας στο Υπηρεσίες απόλυτης άνεσης. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην περιοχή για όλους τους πελάτες μας, παρέχοντας τη συντήρηση και την επισκευή που χρειάζεστε. Αν ψάχνετε για ένα νέο σύστημα HVAC επειδή το δικό σας γερνάει και δεν λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο πριν. Η ομάδα μας θα μπορεί να έρθει στην τοποθεσία σας και να ρίξει μια ματιά, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τι συμβαίνει με το σύστημά σας και να το επιδιορθώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για ορισμένες από τις υπηρεσίες μας.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζατε για τις εταιρείες HVAC14 πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζατε για τις εταιρείες HVAC

Οφέλη από την εγκατάσταση ενός αποσκληρυντή νερούΟφέλη από την εγκατάσταση ενός αποσκληρυντή νερού στο σπίτι σας

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για μια ανθεκτική στέγηΑντικατάσταση στέγης: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για μια ανθεκτική στέγη

Στεγανοποίηση Ποσοστρώσεων & Στεγανοποίηση ΤραβερτίνηςSealer Pro LLC | Η Τοπική σας Εταιρεία Στεγανοποιήσεων και Στεγανοποιήσεων Τραβερτίνης

Αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας στην ακίνητη περιουσίαΕκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας στην ακίνητη περιουσία: Μια αλλαγή παιχνιδιού για τους πράκτορες

Εκπαίδευση με ΦυσικοθεραπευτήΑθλητική Αριστεία: Πώς η προπόνηση με έναν φυσικοθεραπευτή μπορεί να βελτιώσει την απόδοση

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *