Τα μεγαλύτερα έξοδα σπιτιού — Και πώς να τα μειώσετε

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Το να πάρεις στα χέρια σου τα κλειδιά ενός ακινήτου είναι ένα επίτευγμα, αλλά αγόρι ω αγόρι, είναι ακριβό. Δεν είναι μόνο το κόστος του ίδιου του σπιτιού που θα καταστρέψει το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Όλα αυτά τα άλλα έξοδα αθροίζονται γρήγορα επίσης. Ένα όχι ασήμαντο ποσοστό των αγοραστών για πρώτη φορά καταλήγει με «τύψεις του αγοραστή» και πρέπει να φανταστείτε ότι θα σκέφτονταν διαφορετικά εάν τα ακίνητά τους δεν προκαλούσαν τόσο μεγάλη ζημιά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Τα καλά νέα είναι ότι, αν βρεθείτε σε αυτή τη θέση, τότε μάλλον υπάρχει είναι τρόπους ελαχιστοποίησης της ζημιάς. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε μερικά από τα μεγαλύτερα έξοδα για το σπίτι και θα περιγράψουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο.

Κόστος Υποθήκης

Ω, πόσο ωραίο θα ήταν να ζεις σε ένα ακίνητο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις στεγαστικό δάνειο. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι ρεαλιστική φιλοδοξία για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων. Αν και δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς το κόστος της υποθήκης, μπορεί να είστε σε θέση να μειώσετε το ποσό που ξοδεύετε κάθε μήνα. Εξετάστε την αναχρηματοδότηση της υποθήκης σας, η οποία μπορεί να σας επιτρέψει να ξοδεύετε λιγότερα κάθε μήνα με αντάλλαγμα ένα πιο μακροπρόθεσμο επιτόκιο.

Κόστος ενέργειας

Θα ήταν ωραίο αν τα ακίνητα ήταν αγορές “all-inclusive”. Δυστυχώς, δεν είναι — για να ζήσετε μια άνετη ζωή, θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα σε λογαριασμούς ενέργειας. Ωστόσο, το πόσα ξοδεύετε είναι στον έλεγχό σας, ως ένα βαθμό. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τους λογαριασμούς ενέργειας προγραμματίζοντας μια ενεργειακή επιθεώρηση που αναλύει την κατάσταση του μόνωση σπιτιού και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνετε. Μπορεί επίσης να βρείτε ωφέλιμο να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας σε πιο σύγχρονες επιλογές. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να συμβεί αυτό, αλλά συνήθως είναι μια καλή επένδυση, καθώς θα εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Τα μεγαλύτερα έξοδα κατοικίας

Εξοδα ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Είναι απλώς γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να ασχοληθούν με εργασίες συντήρησης. Ανεξάρτητα από το αν αγοράσετε ένα παλιό ή νέο σπίτι, κάποια στιγμή, κάτι θα χρειαστεί επισκευή ή φροντίδα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι περισσότεροι άνθρωποι σηκώνουν αυτόματα το τηλέφωνο και καλούν έναν επαγγελματία για να τους βοηθήσει. Αλλά αυτή η προσέγγιση είναι ακριβή. Εάν μπορείτε να μάθετε τα βασικά του DIY, τότε θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας ένα ευρύ φάσμα εργασιών, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Διαβάστε για τις εργασίες που πρέπει — και δεν θα έπρεπε — Κάντε μόνοι σας, αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας στο DIY και κάντε τις μόνοι σας.

Κόστος Βελτιώσεων Κατοικίας

Οι εργασίες συντήρησης είναι αυτές που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε υψηλά τα πρότυπα του σπιτιού σας. Σπίτι βελτίωση οι εργασίες είναι αυτές που κάνουν την ιδιοκτησία σας καλύτερη. Αυτές οι θέσεις εργασίας απαιτούν, φυσικά, μια συχνά σημαντική επένδυση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ δαπανηρών βελτιώσεων και βελτιώσεων προστιθέμενης αξίας. Η προσθήκη μιας πισίνας, για παράδειγμα, μπορεί να φαίνεται σαν βελτίωση – αλλά θα είναι ακριβή, καθώς πιθανότατα δεν θα προσθέσει αξία στο σπίτι σας. Αναβάθμιση της κουζίνας σαςωστόσο, θα βελτιώσει το σπίτι σας και επίσης θα ωθήσει την αποτίμηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

©2024 Το Αφιερωμένο Σπίτι. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτής της ανάρτησης ιστολογίου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

πετσετομπουρνούζια υψηλής ποιότηταςΕξερευνώντας τους κορυφαίους προμηθευτές μπουρνούζι 5 για απόλυτη άνεση

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε το δικό σας ακίνητο;Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε το δικό σας ακίνητο;

Γιατί πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία αφαίρεσης δέντρων;Γιατί πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία αφαίρεσης δέντρων;

Συμβουλές για την ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιούΣυμβουλές για την ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιού

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιλογής μοντέρνων επίπλων για το νέο σας σπίτι

Υπηρεσίες αναδιαμόρφωσηςΠώς οι Υπηρεσίες ανακαίνισης Golden Heights απλοποιούν την ανακαίνιση σπιτιού;

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *