Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Γειά σου Κόσμε! Καλως ορίσατε φίλοι! Ελπίζω το καλοκαίρι σου να ήταν ό,τι χρειαζόσουν! Το καλοκαίρι μας τελείωσε στις 17 Ιουλίου όταν η κόρη μας επέστρεψε στο Percussion Camp και μετά στο Band Camp. Είναι το πρώτο κορίτσι στο σχολείο της που έχει κερδίσει μια θέση στη γραμμή Quad στο Drum Line. Περιττό να πούμε ότι είναι εξουθενωμένη κάθε βράδυ όταν μπαίνει μέσα. Γενικά, οι τετράδες κουβαλούνται από αγόρια λόγω της βαρύτητας των ντραμς. Όμως, η Chloe ήθελε μια θέση σε αυτή τη γραμμή και ξεκίνησε το CrossFit μόλις τελείωσε το σχολείο. Πράγματι καταφέραμε να πάρουμε μια εβδομάδα άδεια και να κατευθυνθούμε στο Disney World προτού ξαναρχίσει ο ανεμοστρόβιλος! Ήταν σίγουρα υπέροχο να ξεφύγεις.

Ενώ ζωγραφίζω ακόμα στο σπίτι, αποφάσισα ότι ήθελα να ξανασκεφτώ την αποθήκευση μπαχαρικών στο ντουλάπι. Πριν, στο πρώτο ανακαίνιση του ντουλαπιού, είχα τοποθετήσει τα μπαχαρικά στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού. Ακολουθεί μια εικόνα για αναφορά του ντουλαπιού το 2020 καθώς και των βάζα μπαχαρικών που χρησιμοποίησα. Μπορείτε να δείτε την πρώτη ανακαίνιση του ντουλαπιού ΕΔΩ και την οργάνωση της πόρτας μπαχαρικών που έκανα στο προηγούμενο σπίτι μας ΕΔΩ.

Ενημέρωση Pantry – Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Αποφάσισα να αλλάξω τα βάζα για κάτι πιο λεπτό και να τα μεταφέρω στο ντουλάπι σε μια λωρίδα τοίχου ακριβώς πάνω και κάτω από το διακόπτη φώτων. Τα παλιά βάζα μπαχαρικών θα επανατοποθετηθούν στο μελλοντικό μου δωμάτιο χειροτεχνίας/ραπτικής.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Οι νέες σχάρες μπαχαρικών βρίσκονται ακριβώς στα αριστερά του ανοίγματος του ντουλαπιού. Α, και αποφάσισα επίσης να φτιάξω μερικές ετικέτες για μερικά από τα είδη της ντουλάπας μας. Δεν είμαι λάτρης της δημιουργίας ετικετών, αλλά διευκολύνει την εύρεση πραγμάτων.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Υπάρχει μια μικρή προεξοχή στα ράφια που εμποδίζει τα βάζα να πέσουν. Ο διακόπτης φώτων παραμένει πάντα αναμμένος αφού το φως είναι φως αισθητήρα. Έτσι, δεν υπάρχει ανησυχία για το να χτυπήσετε ένα από τα βάζα για να ανάψετε ή να σβήσετε το φως. Το φως ανάβει όταν αισθάνεται κίνηση με την πόρτα του ντουλαπιού να ανοίγει.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Οι ετικέτες και τα ράφια αγοράστηκαν στο Amazon.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Έχουμε ακόμα μερικά από τα παλιά βάζα μπαχαρικών σε ένα δοχείο. Μόλις εξαντλήσουμε τα μπαχαρικά, τα βάζα θα πλυθούν και στη συνέχεια θα επαναχρησιμοποιηθούν.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Αποφάσισα να βάλω ετικέτα στα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης και στο κουτί πρώτων βοηθειών/φαρμάκων μας.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Και, στη θέση των παλιών βάζα μπαχαρικών, μετακίνησα τα μεγάλα δοχεία με μπαχαρικά, βιταμίνες και φάρμακα σε αυτό το σημείο.

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Ενημέρωση Pantry - Προσθήκη χώρου αποθήκευσης

Μου αρέσει που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τον χώρο του τοίχου και να έχω ακόμα ένα λειτουργικό ντουλάπι!

Θα ήθελα πολύ να ακούσω πώς αντιμετωπίζετε την αποθήκευση των μπαχαρικών σας.

Αγοράστε το Post

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τυχόν αναρτήσεις που χάσατε:

Τι μπορώ να κάνω με τα Squishmallows μου;Τι μπορώ να κάνω με τα Squishmallows μου;

Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης3 τρόποι με τους οποίους τα σχολεία μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον

Είναι ασφαλείς οι θερμαντήρες αερίου;Είναι ασφαλείς οι θερμαντήρες αερίου;

Πώς να κάνετε κηπουρική ως αρχάριος φέτοςΠώς να κάνετε κηπουρική ως αρχάριος φέτος

Δροσίστε το σπίτι σαςΔροσίστε το σπίτι σας: Συμβουλές και κόλπα για να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού

Η τοιχοποιία σας από τούβλα απαιτεί συντήρηση;Η τοιχοποιία σας από τούβλα απαιτεί συντήρηση;

Θα ήθελα πολύ να εγγραφείτε στη λίστα email μου! Θα λάβετε μια ειδοποίηση κατευθείαν στα εισερχόμενά σας, η οποία θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο σπίτι! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνσή σας παρακάτω.

Ευχαριστώ που περάσατε! Να έχετε μια υπέροχη μέρα/νύχτα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο! Πηγαίνετε με τον Θεό και θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον!

Toodles,

Ανάμεσα στον υπνάκο στη βεράντα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *